Chris Hemsworth málem hrál místo Thora úplně jiného superhrdinu

Chris Hemsworth málem hrál místo Thora úplně jiného superhrdinu | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Chris Hemsworth se rozpovídal o svojí herecké minulosti a budoucnosti.

Muži v černém: Globální hrozba Chrisi Hemsworthovi nevyšli (čtěte proč), zatím má ale stále možnost kdykoliv se vrátit k Thorovi, pokud by to potřeboval. Klidně ale mohl být úplně jiným superhrdinou. V nedávném rozhovoru prozradil, že nechybělo moc a zahrál by si Gambita ve filmu X-Men Origins: Wolverine, kde nakonec postavu ztvárnil Taylor Kitsch. Stejně tak byl málem obsazený jako Duke v G.I. Joe. Tam roli nakonec dostal Channing Tatum, který shodou okolností následně byl přeobsazený jako Gambit, i když to vypadá, že si po odprodeji Foxu Disneymu postavu nikdy nezahraje.

Tenkrát prý byl Chris z promeškaných příležitostí dost naštvaný, protože mu docházely peníze, ale kdyby hrál kteroukoliv z těch dvou postav, nikdy by nedostal roli Thora, takže se nakonec vše v dobré obrátilo. Obě dvě postavy se objevily dohromady ve třech špatně hodnocených filmech, zatímco Thor funguje v chváleném světě Marvelu dodnes.

Ve stejném rozhovoru Hemsworth také prozradil, že nabídku ve Star Treku 4 odmítl proto, že se mu scénář nezdál dostatečně dobrý. Dříve se uvádělo, že si štáb nemohl dovolit zaplatit oba dva Chrise – Pinea i Hemswortha (ten se měl vrátit jako otec kapitána Kirka), ale třeba platí oba dva důvoddy. Co bude dál, když to s návratem ke Star Treku neklaplo? Můžeme se těšit na akční thriller Dhaka, životopis Hulka Hogana a potenciálně na dva různé filmy s Thorem.

Zdroj: Variety

 

Galerie: 3

Chris Hemsworth málem hrál místo Thora úplně jiného superhrdinu | Fandíme filmu Chris Hemsworth málem hrál místo Thora úplně jiného superhrdinu | Fandíme filmu Chris Hemsworth málem hrál místo Thora úplně jiného superhrdinu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest