Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob?

Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
...alespoň tak působí z nadšených ohlasů britských novinářů. Navíc přidáváme doposud největší porci upoutávek a filmů o filmu!

Je to tak fanoušci agenta 007, britští kritici viděli Skyfall a i ti nejpřísnější tvrdí, že nový Bond je přinejmenším „fajn“ a výrazně lepší, než Quantum of Solace. Všeobecně však panovaly vyloženě spokojené, až nadšené reakce. Sam Mendes údajně propojil to nejlepší z bondovské tradice s vlastní odvahou posunout sérii kupředu a ve výsledku tak přinesl velkolepou, naleštěnou podívanou s velkým P, kde však pod povrchem bublají emoce. Film by měl být přímočarý v tom nejlepším slova smyslu, možná lépe řečeno „soustředěný“. Žádné zbytečné odbíhání od hlavní dějové linie, žádné komplikace, jen zarputilý tah na branku. Daniel Craig nemá problém plynule přecházet z humorné polohy do smrtelně vážné a Javier Bardem by opravdu měl patřit mezi ty nejlepší bondovské záporáky vůbec. Chvíli prý působí skoro jako karikatura, aby byl zápětí ve svém zjevném šílenství ještě děsivější. Pochvaly si vysloužily i povedené akční scény a překrásná kamera Rogera Deakinse.

Pokud jsme se dočkali nějakých negativních ohlasů, tak se týkají především lehce přestřelené stopáže (ale to bude asi individuální) a rozporuplného závěru, který fanoušky podle všeho rozdělí na dva tábory. Nechci spoilerovat, ale vypadá to, že finále bude značně minimalistické, což všem příznivcům rozmáchlého Bonda nemusí sedět. Uvidíme.

To ale pro dnešek není ani zdaleka všechno. K výběru z britských recenzí přidáváme ještě doposud nejobsáhlejší bondovský playlist, ve kterém si můžete přehrát plných 15 videí! Začínáme několika krátkými filmy o filmu/videoblogy, pokračujeme opravdu masitým, desetiminutovým filmem o filmu, následují první tři klipy (zazní tradiční „Bond, James Bond" a podíváte se na střechu rozjetého vlaku), ochutnávka ze soundtracku, hromada TV Spotů a konečně dvacetiminutovka z natáčení. Do galerie jsme pro vás připravili několik nejčerstvějších fotek, přičemž některé pocházejí z vydařeného článku Daily Mail, který důkladně rozebírá natáčení akční scény na rozjetém vlaku. Pro angličtináře povinnost! 

 

Skyfall: Filmy o filmu, klipy, upoutávky...

 

Zdroje: Premiere, Rotten Tomatoes, Collider, MI6-HQ, MI6-HQ II

Galerie: 9

Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob? | Fandíme filmu Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob? | Fandíme filmu Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob? | Fandíme filmu Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob? | Fandíme filmu Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob? | Fandíme filmu Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob? | Fandíme filmu Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob? | Fandíme filmu Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob? | Fandíme filmu Skyfall: Nejlepší bondovka všech dob? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu