Souhrn všech neoficiálních zvěstí o budoucnosti Marvelu

Souhrn všech neoficiálních zvěstí o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu
Co vše se poslední dobou našuškalo kolem komiksového světa Marvelu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

O tom, kam se Marvel Cinematic Universe vydá po snímku Spider-Man: Far From Home, víme zatím opravdu málo. Hodně se mluví o tom, že větší pozornost má být věnována vesmírným příběhům a také tušíme, na kterých postavách by měl filmový svět do budoucna stát. Marvel si nicméně svoje tajemství uchovává pečlivě, a tak oficiálně zatím nevíme ani to, jaké filmy oficiálně ve čtvrté fázi uvidíme. Nepřekvapivě se tak objevuje spousta neoficiálních zvěstí. I když vždy nejsou přesné, není radno je přehlížet, protože tu a tam se trefí, dovedou příjemně rozvířit diskusi a oživit tak napjaté fanouškovské čekání. Pojďme si tedy projít ty nejzásadnější zvěsti, které se k budoucnosti MCU zatím objevily.

I když se jedná o nepotvrzené informace, upozorňujeme na možné spoilery, takže čtěte na vlastní nebezpečí!

Začneme obecně. Již víme, že se MCU zaměří více na kosmické příběhy, ale co postavy na Zemi? Oba dva světy by měly být zásadné odděleny. Propojení příběhů odehrávajících se ve vesmíru a na Zemi má být minimální, každá strana bude mít svoje problémy. Zároveň bychom se také neměli dočkat žádného velkého příběhu na pozadí, jako byla v uplynulých osmnácti filmech tzv. Infinity Sága, která vrcholila letošními Avengers: Endgame (potažmo druhým Spider-Manem). Více filmů budou údajně spojovat příběhy natažené na zhruba 3-6 filmů, aby tvůrci měli větší manévrovací prostor.

Co se týče nejbližších filmů, aktivně v přípravě jsou momentálně tyto filmy: Black Widow (již se natáčí), The Eternals, Black Panther 2, Shang-Chi, Doctor Strange 2 a Guardians of the Galaxy vol. 3. V plánu jsou pak do budoucna čtvrtý Thor, možná třetí Ant-Man, Captain Marvel 2, Nova a údajně také New Avengers, Young Avengers a Dark Avengers. Co jsou všechny ty odnože Avengers zač?

New Avengers jsou prostě Noví Avengers - ti „staří“ už neexistují. Formaci nových Avengers můžou tvořit postavy jako Doctor Strange, Ant-Man, Wasp, Falcon (nově již jako Captain America) či Black Panther.

Young Avengers je tým mladých hrdinů, kteří přebírají pochodeň po předchozí generaci. I pro ně máme v MCU pár postav, které bychom mohli do týmu zařadit, jako např. dceru Marie Rambeu z Captain Marvel, která působí v komiksech pod přezdívkou Photon, či dcera Ant-Mana Cassie známá z komiksů jako superhrdinka Stature.

Dark Avengers jsou pak tým záporáků, kteří se však tváří jako superhrdinové, ve skutečnosti však mají vlastní cíle. Tým v komiksech založil Norman Osborn, který v nich sám vystupoval jako Iron Patriot, a do týmu patřili např. mechanický Thor (Ragnarok), Bullseye, Moonstone, Daken či Sentry.

Další kapitola »

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest