Queen & Slim: Temný thriller s hvězdou filmu Uteč v hlavní roli láká výborně sestříhaným trailerem

Queen & Slim: Temný thriller s hvězdou filmu Uteč v hlavní roli láká výborně sestříhaným trailerem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Daniel Kaluuya a Jodie Turner-Smith si zahráli v romantickém thrilleru od debutující režisérky Melinay Matsoukas. Představení filmu + první trailer. 

Studio Universal Pictures právě vypustilo první trailer na svůj nový film Queen & Slim. Snímek je popisován jako dramatický thriller s romantickým podtónem, který sleduje příběh afroamerického páru na jejich prvním rande. Pár je napaden policisty, které v sebeobraně zastřelí a následně se vydává na útěk. Na režisérské křeslo usedla Melina Matsoukas, pro kterou je tento film režijní prvotinou. Má za sebou režii dvou dílů seriálu Master of None a spoustu hudebních videoklipů.

Scénář napsala Lena Waithe, která do teď psala jen epizody televizních seriálů, například Sběratelů kostí a The Chi, takže i pro ni jde o filmový debut. Lena Waithe snímek na letošním Cinemaconu představila slovy: „Je velmi důležité, aby lidé diskutovali. Film neposkytne lidem odpovědi, ale místo nich položí otázky a ukáže, jaké to je být zamilovaným Afroameričanem ve světě, který vám neustále hází klacky pod nohy.“

Hlavní role si zahrají talentovaný herec Daniel Kaluuya (Uteč, Black Panther, Vdovy) a herečka Jodie Turner-Smith (Zavolej tátovi). Dále se ve filmu objeví Bokeem Woodbine (Spider-Man: Homecoming) a Chloe Sevigny (Mrtví neumírají). Pustit si můžete první trailer, který je podle mě výborně sestříhaný a zvládne nalákat. Americká premiéra je stanovena na 27. 11. 2019. Česká a slovenská premiéra ještě oznámena nebyla, ale tipoval bych, že se ji dočkáme také v listopadu. Pokud tedy nebude mít snímek větší oscarové ambice, to bychom se ho mohli dočkat až na začátku následujícího roku.

Zdroj: Indiewire

Galerie: 8

Queen & Slim: Temný thriller s hvězdou filmu Uteč v hlavní roli láká výborně sestříhaným trailerem | Fandíme filmu Queen & Slim: Temný thriller s hvězdou filmu Uteč v hlavní roli láká výborně sestříhaným trailerem | Fandíme filmu Queen & Slim: Temný thriller s hvězdou filmu Uteč v hlavní roli láká výborně sestříhaným trailerem | Fandíme filmu Queen & Slim: Temný thriller s hvězdou filmu Uteč v hlavní roli láká výborně sestříhaným trailerem | Fandíme filmu Queen & Slim: Temný thriller s hvězdou filmu Uteč v hlavní roli láká výborně sestříhaným trailerem | Fandíme filmu Queen & Slim: Temný thriller s hvězdou filmu Uteč v hlavní roli láká výborně sestříhaným trailerem | Fandíme filmu Queen & Slim: Temný thriller s hvězdou filmu Uteč v hlavní roli láká výborně sestříhaným trailerem | Fandíme filmu Queen & Slim: Temný thriller s hvězdou filmu Uteč v hlavní roli láká výborně sestříhaným trailerem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest