Point Blank: Anthony Mackie a Frank Grillo v drsném traileru bojují proti zkorumpovaným policistům

Point Blank: Anthony Mackie a Frank Grillo v drsném traileru bojují proti zkorumpovaným policistům | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Remake francouzského filmu z roku 2011 je za dveřmi. Netflix přidává humor.

Americké předělávky zahraničních (nezřídka francouzských) filmů jsou v kurzu. Nedávno jsme se dočkali premiéry americké verze Nedotknutelných a nyní se na nás chystá akční thriller Point Blank od Netflixu. Film vypráví o zdravotníkovi (Anthony Mackie), kterému unesou těhotnou ženu a pustí ji jen tehdy, pokud z nemocnice dostane zraněného pacienta (Frank Grillo). Tváří v tvář zkorumpovaným policistům se později ukáže, že spolupráce s pacientem je pro hrdinu jedinou nadějí, jak dát všechny věci do pořádku.

Trailer na Point Blank je zpočátku velmi podobný původní francouzské verzi, ale následně začne být trochu hravější, sází na vzájemnou chemii mezi Grillem a Mackiem, nabízí několik hlášek, přestřelek, a i celkem pěknou závěrečnou bitku v myčce aut.

Film zrežíroval Joe Lynch, který má za sebou brutální film Mayhem z roku 2017. Premiéra nás čeká na Netflixu již 12. července. Hrají Frank Grillo, Anthony Mackie, Teyonah Parris, Boris McGiver, Marcia Gay Harden a další.

Galerie: 4

Point Blank: Anthony Mackie a Frank Grillo v drsném traileru bojují proti zkorumpovaným policistům | Fandíme filmu Point Blank: Anthony Mackie a Frank Grillo v drsném traileru bojují proti zkorumpovaným policistům | Fandíme filmu Point Blank: Anthony Mackie a Frank Grillo v drsném traileru bojují proti zkorumpovaným policistům | Fandíme filmu Point Blank: Anthony Mackie a Frank Grillo v drsném traileru bojují proti zkorumpovaným policistům | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest