Spider-Man: Daleko od domova představuje svět po Endgame, aneb první novinářské ohlasy

Spider-Man: Daleko od domova představuje svět po Endgame, aneb první novinářské ohlasy | Fandíme filmu
Sony
Zámořští recenzenti viděli nového Spider-Mana a i když z nepochopitelného důvodu nemluví o mléku a strdí, v Česku natáčení snímek chválí.

Zámořští novináři viděli Spider-Mana: Daleko od domova a směli se podělit o prvotní reakce. Jak už to tak v podobných situacích bývá, objevovaly se vesměs neurčité pochvaly, takže se pojďme zaměřit především na několik málo kritických reakcí a na konkrétní poznámky. Jeden z novinářů tvrdí, že se toho film snaží vyřešit najednou příliš a ubližuje mu to. A několik dalších nenápadně naznačuje, že dokud se snímek soustředí na postavy, tak je vydařený, ale v dalších ohledech už to taková hitparáda není.

V čem spočívají naopak pochvaly? Když novináři porovnávají film se Spider-Manem: Homecoming, tak většina z nich uvádí, že novinka je lepší. V prvním filmu hodně fungovalo téma dospívání a tentokrát se mu filmaři opět hodně věnují. Letní lásky jsou na denním pořádku a v jádru máme čekat malý, vřelý příběh plný humoru. Film by měl být do značné míry samostatný, zároveň ale údajně velice dobře funguje jako doslov velkého finále v Avengers: Endgame. Měli bychom se dočkat vysvětlení toho, jaké následky Endgame zanechala na úrovni emocionální i na úrovni fungování celého světa. To vše budeme sledovat očima obyčejných lidí.

Pokud jde o jednotlivé postavy, tak kritici chválí především Mysteria v podání Jakea Gyllenhaala a MJ v podání Zendayy. Máme se připravit na celou řadu zvratů a potitulková scéna je prý podstatně důležitější, než obvykle bývá zvykem, takže určitě po skončení nemáme odcházet. Z nějakého důvodu američtí recenzenti zapomínají mluvit o tom, že Česko je ve filmu naprosto boží, ale to je jistě jen malé nedopatření ;-).

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest