Ready or Not: Tahle hra na schovávanou je v prvním traileru rozkošnicky brutální

Ready or Not: Tahle hra na schovávanou je v prvním traileru rozkošnicky brutální | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Tahle veselka se zatraceně zvrhla a těžit z toho budeme my, diváci.

Svatby a společenské hry, to je v poslední době v Hollywoodu nějaká móda. Loni jsme tu měli hru na babu v Máš ji!, teď je tu klasická schovka v Ready or Not. I když klasická...v tomhle případě byste za pikolou opravdu stát nechtěli, protože vás hledá rodinka vražedných maniaků. Hrdinkou snímku je Grace (Samara Weaving), čerstvá novomanželka, které příbuzní jejího chotě řeknou, že ji nepřijmou plně do rodiny, dokud si s nimi nezahraje společenskou hru. Volba padne nečekaně na hru na schovávanou a Grace zatraceně rychle zjišťuje, že když se neschová opravdu dobře, banda pomatenců ji obětuje v jakémsi rituálu. A vy jste si chtěli stěžovat, že máte studené vztahy s tchánem a tchyní!

Trailer vypadá zatraceně zábavně, jako hravá hororová komedie, která se umí porochnit v násilných nehodách, ke kterým během hry konstantně dochází. Režírovali Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, kteří za sebou mají segment antologie V/H/S nebo nepříliš dobře hodnocené Zrození ďábla. Tak snad se jim tentokrát dařilo lépe. Třeba jim k lepším výkonům pomohlo slušné obsazení, ve kterém nechybí Andie McDowell (Na Hromnice o den více), Adam Brody (OC) nebo Kristian Bruun (Orphan Black). Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 22. 8. 2019.

Galerie: 3

Ready or Not: Tahle hra na schovávanou je v prvním traileru rozkošnicky brutální | Fandíme filmu Ready or Not: Tahle hra na schovávanou je v prvním traileru rozkošnicky brutální | Fandíme filmu Ready or Not: Tahle hra na schovávanou je v prvním traileru rozkošnicky brutální | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest