In Fabric: Podivný horor o vraždících šatech v prvním traileru

In Fabric: Podivný horor o vraždících šatech v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
In Fabric je zahraničními kritiky oceňovaný horor, který připomíná ty nejlepší filmy Daria Argenta a Davida Lynche. 

Jestli se nějaké filmové studio v posledních letech může chlubit financováním zajímavých a nekonvenčních hororů, pak je jím právě A24. Z jejich produkce jsme mohli vidět například hororové snímky Climax, Děsivé dědictví, High Life, Přicházejí v noci, Zabití posvátného jelena nebo Čarodějnici. Tento rok si pro nás kromě snímku Midsommar také připravilo zajímavě vyhlížející horor In Fabric (Také krásne šaty).

In Fabric je nový snímek britského režiséra Petera Stricklanda (Pestrobarvec petrklíčový, Berberian Sound Studio, Katalin Varga). Snímek vypráví příběh osamělé ženy (Marianne Jean-Baptiste), která se nedávno rozvedla se svým manželem a navštíví okouzlující obchod v Londýně, kde shání šaty, které by zpříjemnily její život. Odchází s nádhernými červenými šaty, jež časem vypustí zlovolné prokletí a nezastavitelné zlo, vyhrožující všem, kteří jim zkříží cestu.

Již z popisu děje je patrné, že máme před sebou velmi zvláštní snímek. První trailer ovšem naznačuje, že půjde o zajímavou podívanou. In Fabric působí jako horor z 80. let minulého století, který jako by vypadl z dílny Daria Argenta (Suspiria, Démoni) a Davida Lynche (Mulholland Drive). Takové snímky se v dnešní době moc nevidí, a proto je třeba, je ocenit. Film má navíc na Rotten Tomatoes 96 % kladných recenzí s průměrným ratingem 7,67/10. Česká premiéra snímku zatím není stanovena, na Slovensku jde film do kin 28.11.2019. Plakát a fotky nalezente v galerii.

Zdroj: A24

Galerie: 7

In Fabric: Podivný horor o vraždících šatech v prvním traileru | Fandíme filmu In Fabric: Podivný horor o vraždících šatech v prvním traileru | Fandíme filmu In Fabric: Podivný horor o vraždících šatech v prvním traileru | Fandíme filmu In Fabric: Podivný horor o vraždících šatech v prvním traileru | Fandíme filmu In Fabric: Podivný horor o vraždících šatech v prvním traileru | Fandíme filmu In Fabric: Podivný horor o vraždících šatech v prvním traileru | Fandíme filmu In Fabric: Podivný horor o vraždících šatech v prvním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest