Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase

Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Tenhle film by nevypadal dobře, ani kdyby vám Sly přišel osobně vrazit jednu mezi oči.

Před nedávnem jsme tu rozebírali, že je na jednu stranu škoda, že Sylvester Stallone nechce přestat ždímat svoje neslavnější role, ale na druhou stranu je pravda, že mimo ně už příliš zajímavé příležitosti nedostává. Escape Plan 3 je přesně ten případ. Celá produkce působí v trailerech neskutečně lacině. No-name herci ve vedlejších rolích, digitální střelba, hnusné kulisy a kamera ala domácí video, která celou lacinost ještě podtrhuje. Jedinou spásnou věcí jsou tu Sylvester Stallone a David Bautista v hlavních rolích. Jen jejich charisma však tuhle video zbytečnost na regulérní film nepovýší. Snímek se začal točit ještě před tím, než měli diváci možnost vidět dvojku, což jen umocňuje dojem, že jde o pásovou rychlovýrobu, která má uspokojit hlavně nenáročné fandy, kterým ke štěstí stačí, že Stallone něco zahláškuje a tu a tam padne nějaká ta rána.

S oficiálním uvedením u nás bychom počítat neměli, nicméně začátkem července bude film uvedený na domácím videu, takže si příznivci ústředních herců ke snímku nejspíš cestičku najdou.

PS: Proč proboha Stallone ve filmu randí s Jaime King, která je o 32 let mladší než on (a o čtyři roky mladší, než jeho nejstarší syn)?

Stallone opět hraje Raye Breslina, experta na vězeňskou bezpečnost. Tentokrát zachraňuje unesenou dceru ředitele hongkongské technické společnosti. Jak Breslin a jeho tým pronikají hlouběji do celé situace, zjišťují, že pachatelem je vyšinutý syn jednoho z jejich dřívějších protivníků, který souběžně unese Breslinovu přítelkyni a drží ji v masivní věznici známé jako Ďáblova stanice. Obě je třeba zachránit dřív, než čas vyprší.

Z minula se vracejí vedle Stallonea Dave Bautista, Jaime King, Lydia Hull, a Tyler Jon Olson. Nově je doplňují Max Zhang (Velmistr, Ip Man III), Devon Sawa (Final Destination), Harry Shum Jr. (Shadowhunters) nebo Malese Jow (The Vampire Diaries). Tentokrát režíruje John Herzfeld (15 minut) a scénář opět napsal Miles Chapman, zodpovědný za jedničku i dvojku.

Premiéra filmu na domácím videu je naplánovaná na 2. července.

Galerie: 9

Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase | Fandíme filmu Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase | Fandíme filmu Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase | Fandíme filmu Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase | Fandíme filmu Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase | Fandíme filmu Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase | Fandíme filmu Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase | Fandíme filmu Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase | Fandíme filmu Plán útěku 3: V necenzurovaném traileru Stallone tvrdí, že s věznicemi končí. Už bylo načase | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu