Star Trek: "Tarantinův" scénář je hotový. Pokud jej režisér odsouhlasí, bude to krvák

Star Trek: "Tarantinův" scénář je hotový. Pokud jej režisér odsouhlasí, bude to krvák | Fandíme filmu
Tarantino si nejprve musí scénář pořádně projít, ale pokud do natáčení půjde, film jednoznačně bude mládeži nepřístupný.

Quentin Tarantino je aktuálně zaměstnaný historickým kriminálním dramatem Tenkrát v Hollywoodu. Možná ve střižně film dokonce mírně prodlouží. Až bude ale hotovo, vypraví se za nějakým dalším projektem. A tím by mohl být Star Trek. Když se v roce 2017 objevila zpráva, že má Quentin o látku zájem, vypadalo to zpočátku, jako novinářská kachna. Jenže režisér zájem posléze sám potvrdil.

Doteď není vůbec jasné, co přesně by měl projekt nabídnout. Jestli herce z dosavadní filmové kontinuity (Chris Pine a spol.), nebo nějaké jiné. I když Karl Urban před časem tvrdil, že by Tarantino točil právě s jeho obsazením, pokud projekt bude dotažený ke zdárnému konci. V minulosti se uvádělo, že Tarantina na snímku láká možnost plně zachytit děsivost příběhů, které jsou zasazené do širého vesmíru. Poslední verzi scénáře psal Mark L. Smith (Revenant, Overlord), nic víc ale zatím stále nevíme.

V aktuálním rozhovoru Tarantino uvedl, že scénář je připravený. On si k němu ale musí říct svoje a na to zatím neměl čas. Nicméně pokud Quentin nakonec příští Star Trek natočí, tak bude zcela jednoznačně mládeži nepřístupný. Jak to v podání Tarantina může vypadat? Když na tohle téma přišla před časem řeč, tak se jako příklad uvádělo vyhození člověka do volného prostoru. Zatímco v rodinných sci-fi daná osoba většinou „pokojně“ umrzne nebo se udusí, v Tarantinově podání by to vypadalo tak, že podtlak nešťastníkovi vysaje vnitřnosti z těla…

Co vy na to? Láká vás krvavá verze Star Treku v podání Tarantina? Nebo tenhle styl k Treku nepatří?

Zdroj: Empire

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest