Marvel's Avengers: Hrdinové se z kin přesouvají na konzole. Mrkněte na trailer

Marvel's Avengers: Hrdinové se z kin přesouvají na konzole. Mrkněte na trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Vypadají jako filmoví Avengers, ale tak docela to filmoví Avengers nejsou.

Los Angeles aktuálně žije stále především videoherní výstavou E3, tak se pojďme podívat na další kus, který se světem filmu úzce souvisí. Společnost Crystal Dynamics (série Tomb Raider) představila trailer novinky Marvel's Avengers. Hra vznikla ve spolupráci s Marvel Entertainment a na první pohled působí docela zvláštně. Grafika není stylizovaná, ale realistická a celá řada konkrétních elementů připomíná filmový svět Marvelu. Složení týmu je skoro stejné, jako v The Avengers Josse Whedona (chybí Hawkeye), objevuje se řada pohybů, jaké hrdinové dělají ve filmech, či podobně stylizovaných předmětů, záběrů kamery apod. Skoro, jako kdyby šlo o nějakou herní adaptaci filmové série. Jenže to tak docela neplatí – tváře mají jednotlivé postavy jiné a dabují je také jiní herci.

Uvidíme, jak na hráče nakonec tyhle „Avengers-NeAvengers“ zapůsobí, klíčové samozřejmě je, aby hra byla vydařená. Aby měla zábavné mechanismy a nabídla poutavý příběh. O tom zatím mnoho nevíme. Začíná během tzv. A-Day, kdy Avengers v San Franciscu odhalují novou základnu a vlastní helicarrier poháněný experimentálním zdrojem energie. Oslavy přeruší katastrofický incident a Avengers jsou obviněni za tragické následky. Jsou nucení se rozejít, ale po pěti letech hrozí světu takové nebezpečí, že nezbývá nic jiného, než dát tým opět dohromady.

Hra nabídne single i multiplayer, vyjde najednou na PS4, Xbox One X, googlovskou službu Stadia a PC. Datum vydání je stanovené na 15. 5. 2020.

Galerie: 3

Marvel's Avengers: Hrdinové se z kin přesouvají na konzole. Mrkněte na trailer | Fandíme filmu Marvel's Avengers: Hrdinové se z kin přesouvají na konzole. Mrkněte na trailer | Fandíme filmu Marvel's Avengers: Hrdinové se z kin přesouvají na konzole. Mrkněte na trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest