Godzilla vs. Kong: Setkání dvou monster může podle vedení Warneru nabrat zpoždění

Godzilla vs. Kong: Setkání dvou monster může podle vedení Warneru nabrat zpoždění | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Manažeři slibují, že dopřát divákům silný zážitek je pro ně na prvním místě.

Godzilla II: Král monster je čerstvě za námi. Godzillovi se podařilo porazit Ghidoraha, vesmírného tříhlavého draka, který mohl ohrozit samotný balanc ekosystému na Zemi. Během závěrečných titulků se ukázalo, že by se Gidorah mohl ještě teoreticky objevit, nicméně také upozorňovaly na hlavní téma nejbližšího monster hororu studia Legendary – na Godzilla vs. Kong. Zatím stále přesně nevíme tak docela, proč by monstra měla bojovat – v minulosti obě vystupovala jako lidští obránci. Nicméně zdá se že potíž by mohla být v tom, že Kongovi svět ruší klídek na jeho ostrově a Godzillu by mohlo štvát, že Kong neuposlechl jeho volání. Ale to jsou skutečně spekulace.

Co není spekulace, je čerstvé vyjádření vedení Warneru, podle kterého by se snímek mohl dočkat odložení. Nevíme, zda je to kvůli nepříliš dobrým recenzím Godzilly II, anebo to nikterak nesouvisí. Toby Emmerich konkrétně řekl, že by snímek mohl nakonec jít do kin až někdy později během roku 2020, aby diváci dostali vynikající zážitek. Původně měl snímek dorazit 12. 3. 2020, avšak jak sami vidíte, mohlo by to být později. Zajímavé přitom je, že film už jednou měnil datum premiéry - posouval se dříve, jen proto, aby byl zase odsunutý vzad.

V době, kdy po Zemi kráčí monstra, předurčí boj lidstva o přežití Godzillu a Konga k nevyhnutelnému střetu. Dvě největší síly přírody se utkají ve spektakulární bitvě věků. Monarch se vydává na nebezpečnou misi do neprobádané oblasti, kde najde stopy původu Titánů. Lidské spiknutí zatím hrozí, že vymaže dobrá i zlá stvoření jednou provždy z lidského povrchu. V havních rolích hrají Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Ziyi Zhang, Shun Oguri, Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry, Lance Reddick a Millie Bobby Brown. Režíruje Adam Wingard, scénář napsal Terry Rossio.

Galerie: 2

Godzilla vs. Kong: Setkání dvou monster může podle vedení Warneru nabrat zpoždění | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Setkání dvou monster může podle vedení Warneru nabrat zpoždění | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest