My Days of Mercy: Romanci Ellen Page a Kate Mara rozděluje trest smrti. Koukněte na trailer

My Days of Mercy: Romanci Ellen Page a Kate Mara rozděluje trest smrti. Koukněte na trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Vztah dvou dívek rozdělují traumatické události, ale spojuje silná láska.

Film se soustřeďuje na mladou aktivistku Lucy, které se hroutí doslova celý život. Její otec totiž zavraždil její matku a je odsouzen k smrti. Lucy spolu se svou sestrou a bratrem pravidelně pořádají demonstrace, kde proti rozsudkům smrti protestují. Při jednom takovém protestu pak potká Mercy, do které se okamžitě slepě zamiluje. Netuší však, že jejich vztah absolutně nebude tak růžový, jak nejspíš doufala. Mercy totiž zastává opačný názor než Lucy a tresty smrti podporuje kvůli vraždě svého otce. Obě dívky tedy prochází obrovským dilematem, zda dokáží takový drastický rozdíl překonat nebo zda jsou jejich rány způsobené traumatem přece jen moc hluboké. Podle všeho se můžeme těšit na vážné romantické drama, které se nebojí zajít do hloubky.

Snímek byl pro Ellen Page (Počátek, X-Men: Budoucí minulost) i Kate Maru (Fantastická čtyřka, Marťan) vysněným projektem, obě jsou totiž skvělými kamarádkami. Kromě ztvárnění hlavních rolí se tak rozhodly film i koprodukovat. Film zrežírovala Tali Shalom-Ezer, která má za sebou spíše menší indie filmy. Scénář napsal Joe Barton (seriál Humans). Vedlejších rolí se pak ujali Elias Koteas (Zodiac, Tenká červená linie), Amy Seimetz (Řbitov zvířátek) nebo Brian Geraghty (Smrt čeká všude).

Film měl premiéru už před dvěma lety na festivalu v Torontu, kde se dočkal vcelku pozitivních ohlasů. Až letos 5. července ale přichází do amerických kin, u nás ho pak podle všeho v kinech neuvidíme. Nedávno vyšel i trailer, který je docela všedně zpracovaný, ale dobře ukazuje, o čem chce film vlastně být. Můžete se na něj podívat dole pod článkem.

Galerie: 7

My Days of Mercy: Romanci Ellen Page a Kate Mara rozděluje trest smrti. Koukněte na trailer | Fandíme filmu My Days of Mercy: Romanci Ellen Page a Kate Mara rozděluje trest smrti. Koukněte na trailer | Fandíme filmu My Days of Mercy: Romanci Ellen Page a Kate Mara rozděluje trest smrti. Koukněte na trailer | Fandíme filmu My Days of Mercy: Romanci Ellen Page a Kate Mara rozděluje trest smrti. Koukněte na trailer | Fandíme filmu My Days of Mercy: Romanci Ellen Page a Kate Mara rozděluje trest smrti. Koukněte na trailer | Fandíme filmu My Days of Mercy: Romanci Ellen Page a Kate Mara rozděluje trest smrti. Koukněte na trailer | Fandíme filmu My Days of Mercy: Romanci Ellen Page a Kate Mara rozděluje trest smrti. Koukněte na trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest