D23: Co všechno Disney, Marvel a spol. odhalí na velké letní akci

D23: Co všechno Disney, Marvel a spol. odhalí na velké letní akci | Fandíme filmu
Star Wars, Pixar, Marvel, Disney...letní filmová akce hollywoodského giganta toho představí opravdu hodně.
  1. Walt Disney Pictures
  2. Star Wars

Star Wars

Od Star Wars nic úplně nového nečekáme (to si Lucasfilm schová na příští Star Wars Celebration), spíše můžeme doufat v bližší představení už oznámených projektů. V pátek 23. srpna bude mít rozsáhlou prezentaci Disney+, kde bude s velkou pravděpodobností mít prostor i seriál The Mandalorian. S blížícím se listopadovým vydáním pak můžeme určitě doufat i v oficiální trailer. Den poté pak budou mít Star Wars vlastní prezentaci, která bude téměř jistě věnovaná hlavně deváté Epizodě - The Rise of the Skywalker. Snad panel ukáže druhý trailer, dost možná by mohl ukázat i oficiální plakát.

Marvel

Právě na prezentaci Marvel Studios asi většina z nás čeká zdaleka nejvíc. Tvůrci v čele s Kevinem Feigem byli v poslední době neskutečně tajnůstkářští. Zatím posledním oznámeným projektem je jen letošní Spider-Man: Far From Home. O čtvrté fázi ani filmech v ní jsme nedostali jedinou pořádnou oficiální zmínku, všechny informace jsme brali jen z různých úniků. Zástupci Disneyho už mluvili o tom, že novinky bude Marvel odhalovat letos v létě, a tak je otázkou, zda to proběhne už na červencovém Comic-Conu, anebo si to nejlepší Disney schová na svoji vlastní akci. Svůj panel má Marvel oznámený na sobotu 24. srpna. Očekává se, že by Marvel mohl konečně odhalit své budoucí plány včele s lineupem filmů čtvrté fáze. Oficiálně by tak mohly být ohlášeny filmy jako Black Widow, The Eternals, Black Panther 2, Shang-Chi, Guardians of the Galaxy vol. 3, Doctor Strange 2 nebo Captain Marvel 2. Mezi projekty, o kterých se zatím jen neurčitě šušká, by nás mohli překvapit Nova nebo třeba další Avengers.

Ostatní

Disney pak samozřejmě není jen o filmech a značkách a nachystalo i doprovodné panely.

V pátek 23. srpna proběhne The Disney Legends Awards Ceremony, kterého se zúčastní tvůrci, kteří přispěli k „Disneyho odkazu“. Například Robert Downey Jr., Jon Favreau, James Earl Jones nebo Hans Zimmer. V neděli 25. srpna pak proběhne panel o Disney parcích, kde hlavní slovo jistě bude mít nově otevřená součást Disneylandu, Star Wars: Galaxy Edge.

To je všechno, co pravděpodobně na letošním D23 uvidíme. Sami uznejte, že je toho až nad hlavu, a že je budoucnost Disneyho značek zatím docela zajímavá. Na který panel se budete nejvíc těšit vy?

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest