Uncharted: Po letech průtahů má prokletá adaptace populární hry datum premiéry

Uncharted: Po letech průtahů má prokletá adaptace populární hry datum premiéry | Fandíme filmu
Studio Sony oznámilo datum premiéry pro několik svých novinek. Vedle Uncharted například pro Únikovou hru 2 nebo novou verzi Popelky.

Videoherní série Uncharted je moderní variací na Indiana Jonese, působí tak jako ideální látka ke zfilmování. Jenže projekt se ne a ne odlepit od země. Jen u nás na webu o adaptaci píšeme od roku 2011. Od té doby se u látky vystřídala celá spousta režisérů i scenáristů, kteří celý záměr mnohokrát zgruntu překopali. Nejnovější verze slibuje představit začátky dobrodružné dráhy Nathana Drakea, kterého má v jeho jinošských letech ztvárnit Tom Holland. A vypadá to, že v téhle podobě nakonec skutečně hrdina k životu přivedený bude, protože snímek dostal datum premiéry. Konkrétně se jej máme dočkat 18.12. 2020, shodou okolností ve stejný den jako muzikálu West Side Story, kvůli kterému Steven Spielberg odložil natáčení Indian\ Jonese 5. Film režíruje Dan Trachtenberg, který má za sebou parádní 10 Cloverfield Lane.

Studio Sony si nicméně naplánovalo i další premiéry. Úniková hra 2 (Escape Room 2) má dorazit do kin v pozměněném termínu – 14. 8. 2020. První díl se inspiroval populárními únikovými hrami. Skupina nešťastníků byla zavřená do jedné takové, která vás v případě neúspěchu pošle na věčnost. V závěru filmu se ukázalo, že proradné plány tvůrců zabijácké pasti jsou podstatně větší, takže má série cestu pro další vraždění spolehlivě nalinkovanou. Režíruje opět Adam Robitel. 3. 4. 2020 uvede studio Fatherhood, dramedii s Kevinem Hartem, a 5. 2. 2021 si pro sebe zabírá nová verze Popelky. Bude zpracovaná jako muzikálová komedie a produkuje ji zpívající moderátor James Corden.

Titulní obrázek je ze Ztraceného města Z.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest