Fantastická čtyřka od Marvelu údajně dorazí už v roce 2022

Fantastická čtyřka od Marvelu údajně dorazí už v roce 2022 | Fandíme filmu
20th Century Studios / Disney
O režii se údajně uchází Peyton Reed, režisér Ant-Mana.

Společně s aktuálními X-Men: Dark Phoenix končí éra samostatných Marvel komiksovek od studia Fox. To mimo mutantů v posledních letech mělo ve své správě především týmovku Fantastická čtyřka. Ta se nikdy nedočkala vyloženě dobrého filmového zpracování, a tak jsou fanoušci zvědaví, jak s ní teď naloží samotný Marvel, který dbá na to, aby u svých postav vždy vystihl na plátnech jejich komiksovou podstatu.

Magazín GWW teď tvrdí, že bychom se nové podoby týmu měli dočkat už v roce 2022, protože to by měl být podle nepotvrzených zpráv termín, na který se studio údajně snaží naplánovat premiéru nového zpracování. Aby toho nebylo málo, tak GWW dokonce tvrdí, že už se kolem projektu dokonce motá i konkrétní režisér. Tím by měl být Peyton Reed, který o natáčení Fantastické čtyřky stál už za dob studia Fox a teď se údajně uchází o novou příležitost. Prý už dokonce několikrát nastínil šéfu Marvelu Kevinu Feigemu svoji vizi. Rád by zasadil příběh do 60. let minulého století, roli by měla hrát Kvantová říše a potenciálně také The Black Knight.

Když v minulosti Reed mluvil v rozhovorech o tom, jak si Fantastickou čtyřku představoval, když ji chystal ještě pro studio Fox, tak uváděl, že jej inspirovaly dobrodružné snímky, se kterými vyrostl, vždycky ho bavily a vždycky takové chtěl točit. Peyton trvá na tom, že Fantastická čtyřka je korunním klenotem Marvelu, který chtěl zpracovat jako dobový snímek, zasazený do 60. let minulého století, do časů vesmírných závodů mezi USA a SSSR.

Na závěr zdůrazňujeme, že jde o neoficiální zákulisní zvěst, ke které se nijak nevyjádřily ani velké hollywoodské portály, natož zástupci Marvelu. Zároveň je otázkou, jak to vypadá s budoucností Ant-Mana, kterého dosud Reed pro Marvel točil.

Zdroj: The GWW

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest