Šmoulové 2: Zápletka a první plakát

Šmoulové 2: Zápletka a první plakát | Fandíme filmu
O čem budou druzí Šmoulové? Na jaké postavičky a herce se můžeme těšit?

Ať se to někomu líbí, nebo ne, výroba druhých Šmoulů je v plném proudu. K nám se kromě prvních několika plakátů, dostávají bližší informace o ději. Jestli jde o něco nového, či převratného není nejdůležitější, podstatný zůstává fakt, že modrásci utržili pěkný balík peněz a studio Sony by bylo samo proti sobě, kdyby se do pokračování nepustilo. Navíc všechny „zasáhla“ zpráva o plánovaném třetím dílu. Sony nepočítá s neúspěchem.

Po výprasku v jedničce Gargamel rezignuje na odchyt Šmoulů a pro získání tolik potřebné esence, si vytvoří vlastní napodobeniny šmoulů, tzv. Naughties. Záhy však zjistí, že z Naughties esenci nedostane a že pouze skutečný Šmoula mu může dát to, po čem touží. Situace je tak přehodnocena a Gargamel se opět vydává na lov. Přičemž pouze Šmoulinka zná tajné kouzlo, které dokáže přeměnit Naughties na pravé Šmlouly. Cíl je jasný – Gargamel Šmoulinku unese a vydává se do Paříže, kde se chce předvést jako největší světový čaroděj. Brzy se zpráva o únosu Šmoulinky dostane k ostatním modráskům a tak nezbývá nic jiného, než se opět přenést do světa lidí a Šmoulinku zachránit.

Ve filmu potkáme staré známé Šmouly i stejné lidské představitele jako v jedničce. Ovšem několik změn a „vylepšení“ se přece jen konat bude. Za mikrofon se posadí Christina Ricci a JB Smoove, kteří nadabují zlobivé Šmoulíky a také se představí Brendan Gleeson v roli nevlastního otce Patrika Winslowa (Neil Patrick Harris). Zda se Brendan Gleeson bude tvářit také tak nepřirozeně, jako prakticky všichni lidští herci v jedničce, je otázka.  Tady je ovšem nejdůležitější to, že se snímek bude líbit dětem a my na to půjdeme s nimi:-) Kolik nových Šmoulích hrdinů uvidíme, zatím není jasné, kromě představení záporných postaviček více informací o malých hrdinech do světa neproniklo.

Ve Spojených státech uvidí druhý díl 31. Července 2013, u nás se můžeme těšit na 15. Srpna 2013. Režie se opět ujme „osvědčený“ Raja Gosnell , scénář pak napíšou prakticky ti stejní lidé, kteří měli na svědomí jedničku, s několika pomocníky.

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest