Borat: Falešná scéna únosu Pamely Anderson podle Barona Cohena zničila herečce manželství

Borat: Falešná scéna únosu Pamely Anderson podle Barona Cohena zničila herečce manželství | Fandíme filmu
20th Century Fox
Život celebrit je už tak často plný dramat. A co teprve když se do něj přimíchá Sacha Baron Cohen se svým tyjátrem.

Sacha Baron Cohen se se sérií Who Is America? uchází o cenu Emmy, a tak je k dispozici novinářům. Jeho největším hitem je dodnes Borat z roku 2006, a tak řeč nepřekvapivě přišla i na něj. Cohen zmínil celou situaci kolem scénky s Pamelou Anderson. Borat ve filmu přichází na její autogramiádu, během které se ji snaží unést a učinit ji svou ženou. Drtivá většina filmu je točená tak, že Cohen v roli přijde mezi nic netušící lidi a svým kontroverzním chováním v nich vyvolává (často ještě kontroverznější) reakce. Několik málo scén však bylo nahraných podle scénáře, a to včetně části s Anderson. Bylo to z jednoho prostého důvodu – kdyby se s ní Cohen předem nedomluvil, šlo by zkrátka a dobře únos.

I když však scéna byla jen nahraná, herečce stejně dala dost zabrat, a to nejen během samotného natáčení, ale i zpětně. Cohen uvedl, že celá scéna se musela točit dvakrát, protože napoprvé lidé prakticky nereagovali – bylo jim jedno, že herečku někdo cpe do pytle. Napodruhé už fanoušci začali reagovat, tak jak jsme to viděli ve filmu, jenže herečka si při pokusu o záchranu naštípla čelist. A to byl nejmenší z jejich problémů.

Cohen tvrdí, že když se zpětně Pamely zeptal, co si o filmu myslel její manžel Kid Rock, tak mu odepsala, že se rozvádí. Boratův představitel se jí zeptal proč a ona objasnila, že kvůli filmu. Cohen si tehdy myslel, že to byla legrace, nicméně už dříve se objevovaly články, podle kterých byl Kid Rock na manželku kvůli filmu naštvaný a ona jeho naštvání potvrdila u Howarda Sterna (i když jej tehdy v rozhovoru nespojila s rozvodem).

Nu...co k tomu dodat, jak vidíte, Cohenovo řádění má následky a kdo si hraje s ohněm, může se spálit. Uvidíme, zda ceny Emmy pozitivně ohodnotí Sachovo navážení do veřejně činných osobností, do kterého se pustil v Who is America?... Takhle v ní Sacha vytrollil jednoho ctěného pana politika:

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest