Chystá se "prequel" Gibsonova Umučení Krista

Chystá se "prequel" Gibsonova Umučení Krista | Fandíme filmu
Tým zodpovědný za Umučení Krista chystá snímek Marie, matka Kristova, ve kterém se můzeme těšit na Bena Kingsleyho či Petera O´Toolea.

Hledejte v tom čuch na peníze či opravdový zápal pro náboženská témata, nicméně několik lidí, kteří se podíleli na Gibsonově Umučení Krista, teď dá znovu hlavy dohromady a připraví spolu snímek Mary, Mother of Christ (Marie, matka Kristova), ve kterém se Marie postaví králi Herodovi, aby zachránila život svému synovi. Na snímku se bude podílet propagační společnost Motive Enterteinment a spoluscenárista Bendedict Fitzgerald, kteří pracovali už na Umučení Krista, a zřejmě právě kvůli jejich účasti je zahraničními zpravodaji projekt označován jako „prequel Umučení“.

Spolu s Fitzgeraldem scénář napíše nezkušená Barbara Nicolosi, režírovat bude Alister Grierson, od kterého jste mohli vidět především speleologický 3D thriller Sanctum. Hlavní roli si zahraje patnáctiletá (!) Odeya Rush, krále Heroda ztvární Ben Kingsley, Peter O´Toole si zahraje svatého Simeona, Julia Ormond (Legenda o vášni, Podivuhodný případ Benjemina Buttona) ztvární Alžbětu, Mariinu sestřenici. Dále se producenti snaží obsadit Judi Dench do role prorokyně Anny a Hugh Bonnevilla (Panství Downton) do role Satana. V Americe bude film distribuovat studio Lionsgate.

Zdroje: Deadline, The Wrap

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest