Třetí Spider-Man nejspíš bez Deadpoola, ale s Venomem

Třetí Spider-Man nejspíš bez Deadpoola, ale s Venomem | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Místo Spideyho komiksového parťáka by se mohl objevit jeho slizký černý protějšek.

Je to pár dnů co se objevily spekulace o tom, že by Disney mohl veleúspěšnou postavu Deadpoola (Ryan Reynolds) představit v rámci MCU ve třetím Spider-Manovi, který bude následovat po letošním Far From Home. Tato varianta údajně byla jednou ze tří, a i když vzhledem k eRkovému stylu Deadpoola nepůsobila zas tak pravděpodobně, měla nezpochybnitelný základ v komiksech. Nakonec to však vypadá, že šlo skutečně jen o zákulisní cvrkot, ze kterého nakonec nebude. Ale kdo ví, třeba bychom se mohli dočkat jiné varianty.

Jeden z insiderů, Roger Wardell, jehož tweety mají poměrně slušnou úspěšnost, účast Deadpoola ve třetím Spider-Manovi vyvrací. Podle jeho slov bude postava oddělena od širšího světa, podobně jako byly jeho dva sólové filmy do značné míry odděleny od hlavní linie X-Men filmů studia Fox.

To však není vše. Podle Wardella se studio Sony snaží protlačit do třetího filmu postavu Venoma (Tom Hardy), kterou jsme poprvé viděli v loňském kasovním trháku (kriticky film pohořel). Sony si původně usmyslelo, že vytvoří svůj vlastní svět s postavami kolem Spider-Mana bez Spider-Mana. Z velkých plánů prozatím žije jen chystaný Morbius, o dalších projektech se buď jen neoficiálně šušká (Kraven) nebo jsou odložené na neurčito (Silver & Black). Jedním z důvodů, proč měl Venom přístupnost PG-13, mělo navíc být právě jeho možné představění v MCU.

Samozřejmě je tu otázka, zda by Marvel chtěl mít cokoliv společného s filmem, který u kritiků vůbec neuspěl, stylem byl naprosto odlišný a nad nímž nemá kontrolu. Jenže je tu pořád ještě dohoda mezi Marvelem a Sony, na základě které Marvel smí dohlížet na výrobu filmů se Spider-Manem a vkládat Petera Parkera do svých týmových filmů. A Sony by teoreticky mohlo začít vyhrožovat, že dohodu ukončí, pokud Marvel nezapracuje Venoma do svého světa.

Zatím se samozřejmě pohybujeme v říši spekulací a zákulisních drbů a nejde vyloučit, že i kdyby všechny výše uvedené zvěsti byly pravdivé, tak než je stačí kdokoliv realizovat, bude už vývoj dávno někde jinde.

Deadpool

12.02.2016 | USA, Kanada
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Romantický
Info o filmu

Galerie: 3

Třetí Spider-Man nejspíš bez Deadpoola, ale s Venomem | Fandíme filmu Třetí Spider-Man nejspíš bez Deadpoola, ale s Venomem | Fandíme filmu Třetí Spider-Man nejspíš bez Deadpoola, ale s Venomem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest