Spider-Man: Far From Home: Odhalily hračky další tajemství?

Spider-Man: Far From Home: Odhalily hračky další tajemství? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nic není takové, jaké se to na první pohled tváří. A v případě Mysteria to platí dvakrát.

Různý merchendise, především pak hračky a figurky, ke komiksovým filmům patří a tvoří značnou část příjmů spojených s filmem. Často se také stává, že právě hračky prozradí různé příběhové detaily, jako to bylo například v případě odhalení bílých uniforem pro kvantové cestování případě Avengers: Endgame. A vypadá to, že se „únik“ nevyhne ani další marvelovce, kterou bude Spider-Man: Far From Home. Již víme, že se v něm objeví Jake Gyllenhaal jako Quentin Beck alias záporák Mysterio. Ten je v komiksech nepřítelem Petera Parkera (Tom Holland), nicméně pokud jde o filmovou verzi postavy, tak v dosavadních trailerech se tvářil, že stojí na kladné straně, a spolupracuje se S.H.I.E.L.D.em v boji proti na první pohled jasně záporným elementálům.

Fanoušci komiksů však vědí, že Mysterio je mistr iluzí a triků, a očekává se, že se v průběhu filmu ukáže jeho pravá tvář. A právě tuto skutečnost nyní dost možná potvrdila nová hračka, přesněji její balení a popis na ní. Na tu se můžete podívat níže v galerii, a průvodní popisek říká: „Mysterio is a master of illusion and a sworn enemy of Spider-Man.“ (V překladu: Mysterio je mistr iluzí a zarytý nepřítel Spider-Mana).

Je sice možné, že se jedná o stručný popis komiksové postavy jako takové. Jelikož je však hračka součástí oficiálního merchendisu k filmu, měl by její popis reflektovat i její roli v rámci filmu. Je tak téměř jisté, že téhle postavě nebudeme věřit ani nos mezi očima a Mysterio se nakonec přeci jen vyloupne jako záporák, kterého známe ze stránek komiksů.

Spider-Man:Far From Home toys and their descriptions

Zdroj: CBR

Galerie: 6

Spider-Man: Far From Home: Odhalily hračky další tajemství? | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Odhalily hračky další tajemství? | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Odhalily hračky další tajemství? | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Odhalily hračky další tajemství? | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Odhalily hračky další tajemství? | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Odhalily hračky další tajemství? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest