Russoovi prozradili, jak přesvědčili Roberta Downeyho Jr. aby se vrátil v Civil War

Russoovi prozradili, jak přesvědčili Roberta Downeyho Jr. aby se vrátil v Civil War | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Captain America 3 se málem musel obejít bez Iron Mana.

Po premiéře Avengers: Endgame byli režiséři Russoovi k dispozici médiím a řeč přišla i na minulost. Dnes už si asi málokdo dokáže představit, že cesta k závěru dosavadní existence Marvel Universe mohla být úplně jiná, ale pravda je taková, že ve studiu si vůbec nebyli jistí, zda se podaří natočit Captaina Ameriku 3 v takové podobě, v jaké si jej Russoovi spolu se scenáristy Markusem a McFeelym vysnili. Tvůrci měli chuť přinést filmovou verzi komiksu Civil War a soupeření Kapitána s Iron Manem, avšak v té době Robert Downey Jr. na film neměl podepsanou smlouvu.

Jak se jej podařilo přemluvit, aby se zúčastnil? Základem všeho samozřejmě bylo množství schůzek u Downeyho doma, ale čím přesně jej Russoovi přesvědčili? Nabídli mu, že z něj udělají antagonistu. Dali mu možnost do světa Marvelu přidat napětí a vyostřit jej. Byla to určitá dekonstrukce postavy. Tím, že Downey nakonec kývl, si navíc připravil půdu pro to, aby Tony Stark byl v několika následujících filmech výrazně zajímavější. A tuhle příležitost Robert prostě nedokázal odmítnout. Když už měl s Tonym strávit spoustu let, tak ať je to alespoň co nejzajímavější.

Jak by film býval vypadal, kdyby se Downeyho přesvědčit nepodařilo, si můžete dočíst ve starším článku.

Galerie: 5

Russoovi prozradili, jak přesvědčili Roberta Downeyho Jr. aby se vrátil v Civil War | Fandíme filmu Russoovi prozradili, jak přesvědčili Roberta Downeyho Jr. aby se vrátil v Civil War | Fandíme filmu Russoovi prozradili, jak přesvědčili Roberta Downeyho Jr. aby se vrátil v Civil War | Fandíme filmu Russoovi prozradili, jak přesvědčili Roberta Downeyho Jr. aby se vrátil v Civil War | Fandíme filmu Russoovi prozradili, jak přesvědčili Roberta Downeyho Jr. aby se vrátil v Civil War | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu