Sylvester Stallone překvapivě vymýšlí další díl Rockyho

Sylvester Stallone překvapivě vymýšlí další díl Rockyho | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nikdo moc nerozumí tomu, co nám vlastně Stallone říká, ale evidentně má nápad na dalšího Rockyho a je z něj nadšený.

Sylvester Stallone během návštěvy festivalu v Cannes promítal ukázku z Ramba 5, přislíbil seriál na motivy snímku Cobra a zavzpomínal na svoji filmovou historii. Nejpřekvapivější však bylo, když začal vykládat o novém Rockym.

“I have a great idea for Rocky. He finds this fella in the country illegally and it becomes a whole thing…It’s like the magician who lost his tricks. You’ve seen everything, but what can be different? Throw him out of the country, he’s in another world.”

Citaci schválně necháváme v originále, protože ani americké filmové weby si nejsou jisté, co se nám vlastně snaží Stallone sdělit. Seznámí se Rocky s ilegálním migrantem? Odehrává se příběh v USA? V rodné zemi daného migranta? Ukáže se, že sám Rocky nemá povolení k pobytu? Jasné je snad jen to, že jde podle Stallone o skvělý nápad. Jenže proč? Rockyho jako trenéra už jsme tu měli v Creedovi a fungovalo to velice dobře. Proč by mělo být tak výrazně jiné, pokud Rocky bude trénovat někoho dalšího, s kým navíc nemá osobní vazbu?

Sám Stallone se po premiéře Creeda 2 tvářil, že s rolí Rockyho končí. A rozhodně by to nebylo špatné rozhodnutí, poslat slavného boxera do důchodu v momentu, kdy je mu obecenstvo nakloněné. Jinak by také mohl Sly značku znovu dohnat k nějakému zbytečnému nastavování kaše, jako tomu bylo v utahaném Rockym V.

Co vy na to? Chápete, co se nám básník snaží říci? A uvidíte rádi dalšího Rockyho nebo už by Sly měl postavu nechat spát?

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

Sylvester Stallone překvapivě vymýšlí další díl Rockyho | Fandíme filmu Sylvester Stallone překvapivě vymýšlí další díl Rockyho | Fandíme filmu Sylvester Stallone překvapivě vymýšlí další díl Rockyho | Fandíme filmu Sylvester Stallone překvapivě vymýšlí další díl Rockyho | Fandíme filmu Sylvester Stallone překvapivě vymýšlí další díl Rockyho | Fandíme filmu Sylvester Stallone překvapivě vymýšlí další díl Rockyho | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest