Star Wars: Vzestup Skywalkera: Johnson Abramse inspiroval, aby si věci dělal po svém, aneb velké preview

Star Wars: Vzestup Skywalkera: Johnson Abramse inspiroval, aby si věci dělal po svém, aneb velké preview | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jaký je podle Abramse rozdíl mezi 7. a 9. epizodou, jaké nové postavy uvidíme, jak se bude dále rozvíjet vztah Rey a Kylo Rena a jak do toho všeho zapadne Leia?
  1. Abramsův přístup ovlivnila Johnsonova osmá epizoda
  2. Posily Odboje a Prvního řádu... a něco mezi
  3. Propojení mezi Rey a Kylo Renem bude prozkoumáno daleko hlouběji
  4. Carrie Fisher jako Leia Organa
  5. Vyřešení starých sporů

Posily Odboje a Prvního řádu... a něco mezi

Richard E. Grant ve filmu ztvární generála Prvního řádu Pryda. Na fotce ho vidíme s Domhnallem Gleesonem AKA generálem Huxem. Bude mezi těmito postavami panovat bouřlivá atmosféra, nebo spíše budou mít vztah jako otec a syn? V jednu chvíli magazín Vanity Fair uváděl, že Pryde je Huxův otec, ale následně pasáž přepsal. Buď došlo k chybě, nebo magazín předčasně prozradil, co neměl. Která varianta platí, to nevíme. Oba jsou na palubě destroyeru Kylo Rena, takže by stále měli spolupracovat.

Generál Pryde (Richard E. Grant) a generál Hux (Domhnall Gleeson)

Odboj naopak nabírá posilu v podobě postavy Naomi Ackie jménem Jannah, jejíž vzhled jsme poprvé viděli díky Star Wars Celebration. Nyní se nám však na ní nabízí detailnější pohled, který potvrzuje dřívější únik, že její hlavní zbraní bude luk. Na fotce ji vidíme s Finnem na hřbetech arboků.

Finn (John Boyega) a Jannah (Naomi Ackie)

Hodní, zlí… Co na tom záleží? Keri Russell si ve filmu zahraje maskovanou námezdní lovkyni Zorri Bliss, jejíž oddanost neznáme. Na fotce ji vidíme ve čtvrti zlodějů na sněhem pokryté planetě Kijimi. Její fialovo-zlaté oblečení doplňují dvě podobně stylizované pistole. Mezi fanoušky už se objevily spekulace o tom, zda se nenachází na stejné planetě, na kterou jsme viděli v prvním teaser traileru zalétat loď, co se náramně podobala té z flashbacků s malou Rey. Mohlo by to snad znamenat, že právě Zorri ví něco bližšího o minulosti Rey?

Zorii Bliss (Keri Russell) ve čtvrti zlodějů na sněhem pokryté planetě Kijimi

V deváté epizodě se objeví také Rytíři z Renu, jež jsme poprvé viděli na pár sekund v sedmé epizodě ve vizi Rey. Jsou stále věrní svému mistrovi Kylo Renovi, nebo se stali samostatnější jednotkou? To nevíme, každopádně je jasné, že jich celkem bude šest. Každý z "elitních vymahačů Kylo Renovy temné vůle" bude mít unikátní zbraň. Dva z nich se přizpůsobili boji na dálku, zbytek preferuje osobnější přístup. I v jejich případě magazín Vanity Fair něco napsal, jen aby to v zápětí zase smazal. Tentokrát magazín uvedl, že Kylo ve filmu proti rytířům bude bojovat. Fanoušci po vypuštění prvního teaseru spekulovali o tom, jestli právě to nám neukazuje scéna s Kylem uprostřed sněžné bitvy, avšak jasnou odpověď jsme nikdy neměli.

J.J. Abrams, koordinátor kaskadérů Eunice Huthart a Rytíři z Renu

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Star Wars: Vzestup Skywalkera: Johnson Abramse inspiroval, aby si věci dělal po svém, aneb velké preview | Fandíme filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera: Johnson Abramse inspiroval, aby si věci dělal po svém, aneb velké preview | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu