Terminátor: Temný osud má být mládeži nepřístupný + nová upoutávka a fotky

Terminátor: Temný osud má být mládeži nepřístupný + nová upoutávka a fotky | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Producent James Cameron tvrdí, že nový Terminátor bude mít Rating R a odhalil také další podrobnosti.

Po včerejším traileru na Terminátora: Temný osud se objevil ještě nový featurette. Ten záběry z filmu doplňuje o pohled do zákulisí a několik slov tvůrců. Vesměs jde o zdvořilostní fráze, tak se rovnou pojďme podívat, co producent James Cameron o snímku prozradil v separátním interview.

Terminátor, kterého hraje Gabriel Luna, nese označení Rev 9. Před ním se objevily Rev 8 nebo Rev 7, ale žádný z nich nebyl tak strašný jako Rev 9. Ten je podle Camerona opravdu strašlivý. Rev pravděpodobně znamená zkrátka Revision – Revize. Fanoušci však počítají i s variantou, že název může odkazovat k Bibli, k Revelations 9 – Zjevení 9. To pro zajímavost pojednává o tom, jak padlá hvězda z nebes odemkne bezednou propast, která na zem vyvalí kouř co zakryje slunce a monstrózní kobylky, co budou drásat lid. Sami tedy vidíte, že jistou spojitost najít lze – Terminátoři ve filmech skutečně usilují o to, aby na Zem vypustili temnotu plnou monster.

Cameron dále v rozhovoru uvedl, že film je přímým pokračování Terminátora 1 a 2, ale ne jen po stránce děje, ale také stylem. Máme dostat drsný, pochmurný příběh, který bude vyprávěný rychle, s intenzitou a bude přímočarý. Nemáme čekat nic grandiózního a složitého, ale jízdu soustředěnou na několik málo postav, která se odehrává teď a tady. Celý děj má trvat jen 36 hodin. Zatímco v minulosti byla Sarah Connor kořist, teď je z ní lovec. Nečeká, až jí zase budou Terminátoři v patách. Přišla na způsob, jak zjistit, kdy se příště zase objeví a v tu chvíli si na ně počíhá a rovnou je likviduje. Co bude pro řadu fanoušků skvělou zprávou, snímek má být mládeži nepřístupný.

V galerii se můžete podívat ještě na několik fotek z filmu i natáčení, které také nevypadají vůbec špatně, tak doufejme, že se po letech konečně dočkáme vydařeného Terminátora.

PS: Na jedné z fotek je i Arnold Schwarzenegger, u kterého se spekuluje o tom, jakou dostal roli a zda náhodou tentokrát neztvárnil člověka. Sám Schwarzenegger však potvrdil, že hraje kybernetický organizmus - tedy živou tkáň na kokové kostře.

Děj filmu je zasazený do Mexika, jednou z hlavních hrdinek bude mladá Mexičanka, společně s postavami Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger). Nové postavy ztvární Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Diego Boneta. Snímek má ignorovat všechny Terminator filmy, které netočil James Cameron, který také produkuje. Scénář píše Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Zdroje: CBM, Terminator Fans I, II,

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 7

Terminátor: Temný osud má být mládeži nepřístupný + nová upoutávka a fotky | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud má být mládeži nepřístupný + nová upoutávka a fotky | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud má být mládeži nepřístupný + nová upoutávka a fotky | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud má být mládeži nepřístupný + nová upoutávka a fotky | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud má být mládeži nepřístupný + nová upoutávka a fotky | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud má být mládeži nepřístupný + nová upoutávka a fotky | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud má být mládeži nepřístupný + nová upoutávka a fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu