Stoker: Režisér Oldboye točí v angličtině

Stoker: Režisér Oldboye točí v angličtině | Fandíme filmu
Režisér Chan-wook Park točí svůj první "hollywoodský" film, s Nicole Kidman v jedné z hlavních rolí. Pusťe si trailer.

Poslední dobou jsme vám přinesli několik novinek o připravovaném remakeu vynikajícího jihokorejského filmu Oldboy. Naposledy dokonce zprávu o tom, že natáčení posvětil i samotný režisér originálu Chan-wook Park. A překvapením není konec. Po téměř hororově laděné Žízni z roku 2009 se Park připomněl pouze třicetiminutovým experimentem Noční rybolov, který natočil na svůj Iphone. Naštěstí se rozhodl vrátit k tradičnější formě filmařiny. A rovnou se přesunout na jiný kontinent. Jeho nový film Stoker je natáčený v angličtině, hraje v něm Nicole Kidman a scénář napsal Wentworth Miller, známý především jako hlavní představitel ze seriálu Prison Break.

O čem film bude? Po smrti otce se mladá India (Mia Wasikowska) seznamuje s jeho bratrem Charliem (Mathew Goode známý z Watchmenů a Single Mana), o kterém nikdy předtím neslyšela. Okouzlující muž se nastěhuje do domu k ní a její poněkud psychicky labilní matce (Nicole Kidman). A dále? Vše počínaje milostným trojúhelníkem, konče prakticky čímkoliv co si Parkovi fanoušci dokážou představit – objevily se zvěsti o upírech (jak by ostatně napovídal už sám titul) nebo přirovnávání k Hitchcockovi.

Scénář je takový otazník sám pro sebe. Jelikož jde o první Millerův projekt, těžko říct, jak to celé dopadne. Dobrým znamením je ale právě Park, který ve svých filmech vždy tak trochu porušoval a převyšoval veškerá divácká očekávání, měnil žánry i vyznění. Ale to byl za scénář zodpovědný sám. Fakt, že bude adaptovat scénář někoho jiného, je dobré znamení. Můžeme jen doufat, že si vybral správně.

První trailer má atmosféru a dokonce si dovoluji tvrdit, že je Parkův rukopis dobře patrný. V upoutávce nechybí thriller, psychologické drama i horor. A taky trochu romance. Ono nic nebude tak černobílé a je dost možné, že na tenhle film půjdete s vědomím, že si vás získají postavy, s jejichž jednáním budete při nejmenším nesouhlasit. Co na trailer říkáte?

 

Stoker: Trailer

 

Zdroje: Screenrant, Coming Soon

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest