Always Be My Maybe: V cestě osudové lásce stojí neodolatelný Keanu Reeves

Always Be My Maybe: V cestě osudové lásce stojí neodolatelný Keanu Reeves | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ali Wong a Randall Park jsou si zjevně souzení, jenže v cestě stojí nepřekonatelný John Wick. Seznamte se, pusťte si trailer.

Po Crazy Rich Asians nebo To All The Boys I’ve Loved Before je Always Be My Maybe v krátkém sledu další romantická komedie, která je obsazená převážně herci asijského původu. Ještě před pár lety byl takový počin ojedinělý, ale dnešní trend ukazuje, že to funguje.

Obzvlášť překvapivé obsazení Keanu Reevese (který je mimochodem čínsko-havajského původu) podtrhuje nadsazeného ducha, ve kterém se snímek zjevně ponese. Obsazení skvělé stand-up komičky Ali Wong a specialisty na dobrácké ňoumy Randalla Parka je pak příslibem dobré zábavy, na kterou ostatně láká i trailer.

O pozornost úspěšné šéfkuchařky Sashy (Wong) bude totiž usilovat nejen Marcus (Park), se kterým se od svých nerozvážných teenagerských let neviděla, ale také Keanu Reeves v hipsterských brýlích. Přihoďme vážného a respektovaného přítele v podobě Daniela Dae Kima a máme vystaráno.

Snímek zrežírovala jako svou celovečerní prvotinu Nahnatchka Khan, která se s Parkem seznámila při natáčení seriálu Fresh Off the Boat. Scénář společně napsali Park a Wong. Datum premiéry je na Netflixu stanoveno na 31. 5. 2019. Na závěr oficiální synopse a v galerii pod trailerem najdete plakát a fotky.

Všichni, až na Sashu a Marcuse, vždy tak nějak tušili, že jsou si navzájem souzeni. Když se po patnácti letech znovu setkají, začínají si oba říkat…možná?

Galerie: 4

Always Be My Maybe: V cestě osudové lásce stojí neodolatelný Keanu Reeves | Fandíme filmu Always Be My Maybe: V cestě osudové lásce stojí neodolatelný Keanu Reeves | Fandíme filmu Always Be My Maybe: V cestě osudové lásce stojí neodolatelný Keanu Reeves | Fandíme filmu Always Be My Maybe: V cestě osudové lásce stojí neodolatelný Keanu Reeves | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest