The Batman: Dva záporáci odhaleni. A bude jich víc

The Batman: Dva záporáci odhaleni. A bude jich víc | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Casting Batmana je skutečně pečlivý, studio nechce znovu pohořet.

Včera jsme se dozvěděli o tom, že novým Batmanem podle všeho bude Robert Pattinson. Dnes se k tématu Hollywood Reporter ještě trochu rozepsal. Warner se chce údajně vyvarovat tomu, že by se jeho komerčně nejsilnější značka znovu před zraky veřejnosti sesypala jako domeček z karet, jako se to stalo teď, při éře Bena Afflecka. Proto je testování nového představitele skutečně důsledné, aby plánovaná trilogie byla dotažená ke zdárnému konci. Scénář se stále píše.

Fanoušky zajímá, co se v něm píše. Až produkce definitivně vybere svého Batmana, měl by začít výběr záporáků. Těch má být ve filmu zhruba půl tuctu! Podle Hollywood Reporteru by dva z nich měli být Penguin a Catwoman, podle Collideru se také šušká o Riddlerovi. To je shodou okolností trojice záporáků, které režisér Matt Reeves sdílel před časem na fotografii z muzea rekvizit. Náhoda? Nebo záměr? A mimochodem jsou to také tři hlavní záporáci seriálu Gotham. Všichni tři se představili v sérii Batman filmů, která začala v roce 1989 a všichni se objevili ve filmu z roku 1966, tak uvidíme, jestli zbylá místa vyplní nějací méně známí záporáci.

Na závěr ještě dobový výstřižek The Wall Street Journalu z roku 1988, kdy si fanoušci stěžovali na obsazení role Batmana Michaelem Keatonem. Jak tedy sami můžete vidět, stížnosti na casting vždycky byli v komiksovém světě na denním pořádku.

Zdroje: THR, Collider

Galerie: 4

The Batman: Dva záporáci odhaleni. A bude jich víc | Fandíme filmu The Batman: Dva záporáci odhaleni. A bude jich víc | Fandíme filmu The Batman: Dva záporáci odhaleni. A bude jich víc | Fandíme filmu The Batman: Dva záporáci odhaleni. A bude jich víc | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest