Thunderbolts: I Marvel může mít vlastní "Suicide Squad" a další plány studia

Thunderbolts: I Marvel může mít vlastní "Suicide Squad" a další plány studia | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jeden z budoucích marvelovských filmů se údajně má zaměřit na padouchy z předchozích snímků.

Jistý Roger Wardell (nebo si tak alespoň říká) loni v prosinci přinesl na svém Twitteru několik měsíců před premiérou poměrně velké množství přesných spoilerů k Avengers: Endgame. V té době byl internet „zaručených informací“ samozřejmě plný, a tak Wardell zapadl mezi ostatními. Jenže pak si film odbyl premiéru a ukázalo se, jak přesně se Roger trefil. Od té doby začali fanoušci brát vážně i jeho další marvelovské Tweety. Co dalšího nám slíbil?

Tak především, měli bychom se dočkat snímku s Thunderbolts. To je v komiksech označení pro celou řadu různých týmů poskládaných z padouchů. Někdy jsou to čistě padouši, jindy se snaží polepšit a vykoupit, pak zase jde o program pro vězně se speciálními schopnostmi, které vláda využívá na speciální mise, podobně jako ve světě DC funguje Suicide Squad. Wardell tvrdí, že součástí týmu budou Zemo (Daniel Brühl), Ghost (Hannah John-Kamen), Justin Hammer (Sam Rockwell) a Abomination (Tim Roth). Tedy záporáci z Civil War, Ant-Mana a Wasp, Iron Mana 2 a Neuvěřitelného Hulka. Objevit by se měl také generál (teď už vlastně ministr) Ross (William Hurt), který v komiksech mívá Thunderbolts pod dohledem. Že bychom mohli očekávat nějakou jeho snahu postavit si vlastní nadlidskou jednotku, když jej Avengers nechtějí poslouchat?

Thunderbolts jsou údajně plánovaní jako trilogie a protivníkem by měl být Leader, což je postava, která měla vedlejší roli v Neuvěřitelném Hulkovi (hrál jej Tim Blake Nelson). Tam jsme jej viděli ještě v lidské podobě, ale už začala jeho proměna – do rány na hlavě mu kápla Hulkova krev a začala mu narůstat mozkovna. Díky tomu je prudce inteligentní, dokáže kontrolovat mysli, má posílené smysly a dokáže s velkou přesností predikovat většinu situací. Jak sami vidíte, řada postav je navázaná na Hulka, třeba by se v příběhu mohl objevit i Bruce Banner (Mark Ruffalo), vzhledem k tomu, že Marvel stále nemá práva na to, aby natáčel jeho sólové filmy.

V minulosti se také šuškalo o tom, že se Marvel údajně dohodl se Sony na zapůjčení spidermanovského záporáka Normana Osborna (Green Goblin). Ten v komiksech bývá klíčovou postavou Thunderbolts a výrazným zákulisním manipulátorem. Na diskusním portálu 4Chan se objevila anonymní zvěst, podle které by se Osborn ve filmech ukázat měl a měl by být hlavním záporákem marvelovských pozemských příběhů na několik následujících let. Informace na 4Chanu se do značné míry shodují s tím, co říká Roger, nicméně nedokážeme říct, že od něj zkrátka opisují a přidávají si vlastní smyšlenky, anebo jde o dva samostatné zdroje, které vzájemně potvrzují svou pravost.

Jak už bylo řečeno, Roger Wardell přesnými spoilery k Avengers: Endgame prokázal, že přístup do marvelovského zákulisí opravdu má, avšak stále platí, že se plány studia mohou do budoucna změnit. Stále tak napjatě čekáme, až Marvel svoji další budoucnost oznámí oficiálně.

Zdroje: Roger Wardell, 4Chan

Galerie: 6

Thunderbolts: I Marvel může mít vlastní "Suicide Squad" a další plány studia | Fandíme filmu Thunderbolts: I Marvel může mít vlastní "Suicide Squad" a další plány studia | Fandíme filmu Thunderbolts: I Marvel může mít vlastní "Suicide Squad" a další plány studia | Fandíme filmu Thunderbolts: I Marvel může mít vlastní "Suicide Squad" a další plány studia | Fandíme filmu Thunderbolts: I Marvel může mít vlastní "Suicide Squad" a další plány studia | Fandíme filmu Thunderbolts: I Marvel může mít vlastní "Suicide Squad" a další plány studia | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu