Neviditelný muž: Nová verze představuje hodně pozměněný příběh

Neviditelný muž: Nová verze představuje hodně pozměněný příběh | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Také byla obsazena další z hlavních rolích a víme, kdy se začne natáčet.

Velkolepé plány studia Universal na propojený svět monster definitivně pohořely. A to převážně kvůli špatným diváckým ohlasům i finančním výsledkům u prvních dvou filmů Drákula: Neznámá legenda, a především rok staré Mumie, v níž se v hlavní roli ukázal Tom Cruise. Ještě před premiérou počítalo s filmovou adaptací knižního románu Herberta G. Wellse - The Invisible Man. V ní se měl objevit Johnny Depp, coby neviditelný muž, ale z toho všeho sešlo a plány na velkolepý propojený vesmír byly ty tam.

Nakonec studio Universal zcela změnilo plány a po celkové změně scénáře a konceptu filmu byl na režisérský post obsazen režisér loňského výborného filmu Upgrade Leigh Whannell. Ten dostal na film sice značně menší rozpočet, než se kterým se původně počítalo, ale jelikož byl i Upgrade natočen za nějakých 5 milionů dolarů, nebude mu to snad dělat velké problémy. Do hlavní ženské role obsadil herečku Elisabeth Moss (seriály Příběh Služebnice nebo Šílenci z Manhattanu) a z hlavní role stáhl, pravděpodobně kvůli vysokému honoráři, Johnnyho Deppa. Otázkou však stále zůstává, kdo se nově ujme hlavní role. Kolují zvěsti, že hlavními kandidáty by měli být Armie Hammer (The Social Network, Krycí jméno U.N.C.L.E) a Alexander Skarsgard (Zraněná srdce, seriál Sedmilhářky), ale jestli tomu tak skutečně bude, zjistíme až v následujících několika týdnech (doufejme).

Co se ale událo v předešlých pár dnech, bylo představení nové herecké posily. Tou je teprve patnáctiletá herečka Storm Reid (V pasti času, 12 let v řetězech), která si zahraje postavu jménem Sydney.

Známe rovněž náznak hlavní zápletky filmu. Příběh se zaměří na Cecilii (Moss) a její dceru Sydney (Reid), které obdrží zprávu o sebevraždě Ceciliina velmi hrubého ex-přítele. Obě se snaží navrátit svůj život do klidných kolejí, ale postupem času začíná mít Cecilie, kvůli podivným věcem dějícím se v okolí jejich domu, podezření, že její oficiálně zesnulý přítel není skutečně mrtvý.

To je docela zajímavý vývoj příběhu, když vezmeme v potaz, že se oproti původní knižní předloze výrazně liší. Filmaři se rozhodli jít vlastní cestou a zřejmě nebudou brát přílišný zřetel na vývoj knižní předlohy nebo předchozích filmových zpracování a uzpůsobí si příběh současné době.

No uvidíme, co se bude dít dál. Ale je tu ještě jedna velmi pozitivní zpráva. Dlouho se spekulovalo o tom, že by se mohlo natáčení rozjet už v tomto roce. A to skutečně platí. Natáčet se totiž začne už v červenci v Austrálii, z čehož vyplývá, že výsledný film bychom mohli vidět už v létě příštího roku.

Ohledně dalších novinek vás budeme samozřejmě informovat.

Galerie: 3

Neviditelný muž: Nová verze představuje hodně pozměněný příběh | Fandíme filmu Neviditelný muž: Nová verze představuje hodně pozměněný příběh | Fandíme filmu Neviditelný muž: Nová verze představuje hodně pozměněný příběh | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu