Free Guy: Natáčení videoherní komedie s Ryanem Reynoldsem začalo

Free Guy: Natáčení videoherní komedie s Ryanem Reynoldsem začalo | Fandíme filmu
Další novinka z herního světa, které se nebezpečně podobá Raubíři Ralphovi.

Chystaná dobrodružná komedie Free Guy pojednává o osamělém bankéři, který jednoho dne zjistí, že je obyčejnou postavičkou ve videoherním světě. Hra nese název Free City a hrozí ji, že bude zrušena a vypnuta. To by samozřejmě bylo pro všechny postavičky katastrofální, a proto se pokusí vypnutí předejít. Ryan Reynolds by si měl zahrát hlavní postavu, která se jmenuje Guy.

Snímek z videoherního světa režíruje Shawn Levy, který se postaral o všechny díly Noci v muzeu, natočil Ocelovou pěst, ale třeba i některé epizody Stranger Things. Měl by se ujmout i produkce spolu s Reynoldsem, Gregem Berlantim, Sarah Schechterovou a Adamem Kolbrennerem.

Reynolds si v poslední době vybírá velmi zajímavé role, začal Deadpoolem, který má ve zvyku bořit čtvrtou stěnu a promlouvat přímo k divákovi, následně namluvil Pikachua a nyní ho čeká další originální snímek. Na papíře to zní celkem fajn a nepůjde o ledabylou filmovou adaptaci videohry, ale přímo o videohru ve filmu, což je vítaná změna. Určitou paralelu, jak by to mohlo vypadat, můžeme hledat například u animáku Raubíř Ralph, kde si postavičky také uvědomují, že jsou ve videohře, a když jim hrozí odpojení, spojí své síly a snaží se svou hru zachránit.

První verzi scénáře napsal poměrně neznámý Matt Leberman a o úpravy se údajně postaral sám Reynolds se Zakem Pennem (Ready player one).

Film je zatím naplánovaný na červenec příštího roku.

V hlavních rolích Ryan Reynolds, Taika Waititi, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar a Joe Keery. V našich kinech 9. července 2020.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest