Zloba: Královna všeho zlého: Pokračování Maleficent v prvním traileru

Zloba: Královna všeho zlého: Pokračování Maleficent v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Angelina Jolie už zase hraje zlou královnu.

Zloba: Královna všeho zlého. Tak se nakonec jmenuje pokračování Maleficent, které se vytáhlo s prvním teaser trailerem. Z toho zatím není moc patrné, o co vlastně ve filmu půjde. V závěru prvního snímku to se zlou královnou (Angelina Jolie) končilo celkem smířlivě, v upoutávce to nicméně vypadá, že bude opět celkem v ráži. Z toho, co o snímku víme, však můžeme usuzovat, že bude znovu vyprovokovaná. Většina Disneyho předělávek hraných pohádek (a jejich pokračování, pokud na ně podobně jako v případě Maleficent dojde) působí jako nejtěžší ždímačky na peníze, nicméně v tomhle případě to vypadá, že bychom se mohli dočkat alespoň celkem nápaditého vizuálu, kdy pohádkový svět opravdu srší kouzly a barvami. Ale podívejte se sami:

Fantasy dobrodružství pokračuje několik let po událostech Maleficent, kde se diváci dozvěděli o tom, co zatvrdilo srdce nejznámější Disneyho záporačky (Angelina Jolie) a přimělo ji, aby proklela maličkou princeznu Auroru (Elle Fanning). Maleficent II dál zkoumá složitý vztah mezi rohatou vílou a budoucí královnou Aurorou. Společně dávají dohromady nová spojenectví a čelí novým nepřátelům, když usilují o to, aby ochránili močály a magické bytosti, které v nich žijí.

Dále hrají Michelle Pfeiffer jako královna Ingrith. Harris Dickinson střídá Brentona Thwaitese v roli prince Filipa. Ed Skrein byl obsazený jako záporák. Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple a Lesley Manville se vracejí ve svých rolích z prvního filmu. Chiwetel Ejiofor, Robert Lindsay, Jenn Murary, Judith Shekoni a David Gyasi byli obsazeni do nových rolí. Na scénáři se postupně podíleli Linda Woolverton, Jez Butterworth, Noah Harpster a Micah Fitzerman-Blue. Režíroval Joachim Rønning. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 17.10. 2019.

Galerie: 4

Zloba: Královna všeho zlého: Pokračování Maleficent v prvním traileru | Fandíme filmu Zloba: Královna všeho zlého: Pokračování Maleficent v prvním traileru | Fandíme filmu Zloba: Královna všeho zlého: Pokračování Maleficent v prvním traileru | Fandíme filmu Zloba: Královna všeho zlého: Pokračování Maleficent v prvním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest