Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost?

Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Součástí té budoucnosti bude otevřeně gay superhrdina. Kdy dorazí Endgame na stream?

Disney uspořádal jednu ze svých konferencí pro akcionáře, řeč se tedy točila hlavně kolem finančních otázek. A na řadu přišli i Avengers: Endgame. Christine McCarthy, jedna z manažerek studia investory upozornila na jednu zajímavou skutečnost. Film sice je extrémně úspěšný, nicméně podobně jako loni v případě Avengers: Infinity War mají akcionáři lehce mírnit svoje očekávání, co se týče zisků. Může za to extrémně vysoký rozpočet a neskutečně rozsáhlé obsazení. Pokud jste film viděli, tak víte, že se v něm objevila drtivá většina Marvel hrdinů. A řada z herců má ve smlouvách vyjednané podíly na zisku.

Rozpočet? Odhady hovoří 350-400 milionech dolarů, k tomu se předpokládá, že marketing vyšel alespoň na 150 milionů. Do plusu se tak film dostal až někdy po utržené miliardě...nicméně to zrovna v případě Endgame bylo už po prvním víkendu. Kolik si však odloupnou na podílech ze zisku tvůrci a herci, to v tuto chvíli přesně nevíme – třeba u Roberta Downeyho Jr. to u předchozích filmů běžně dělalo desítky milionů dolarů.

Na konferenci padla ještě jedna zajímavost. Šéf Disneyho Bob Iger byl dotázán, co plánuje Marvel dál. Na to pan ředitel odpověděl, že slíbil nic neprozradit, ale oficiálního oznámeních bychom se měli dočkat letos v létě. Stále předpokládáme, že bychom se oznámení mohli dočkat letos o prázdninách na Comic Conu v San Diegu nebo na D23 v Anaheimu. O tom, jaké filmy by mohly být oznámeny, jsme mluvili ve starších článcích, drobnou novinku nicméně v posledních dnech přinesli bratři Russoovi, režiséři Avengers: Endgame. Ti znovu potvrdili, že v jednom z chystaných filmů se má ukázat první otevřeně gay superhrdina. Kdo to bude, by měl v dohledné době oznámit šéf Marvelu, Kevin Feige.

Poslední zajímavost z konference? Avengers: Endgame budou na streamu exkluzivně dostupní od 11. prosince na Disneyho službě Disney+.

Zdroje: Seeking Alpha, EW

Galerie: 11

Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu Avengers: Endgame nejsou až tak výděleční, jak by se mohlo zdát. A kdy Marvel oznámí budoucnost? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest