Star Wars: Podívejte se na novou, nabušenější verzi souboje Obi-Wana s Darth Vaderem

Star Wars: Podívejte se na novou, nabušenější verzi souboje Obi-Wana s Darth Vaderem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nadaní fanoušci vzali jednu z ikonických scén a dost se na ní vyřádili.

Pokud jste o této události ještě neslyšeli, tak před více jak rokem oznámila skupina fanoušků Star Wars prostřednictvím svého YouTube kanálu, že pracuje na předělání legendárního souboje Obi-Wana s Darthem Vaderem z filmu Star Wars: Epizoda IV: Nová naděje. Důvodem předělání nemělo být to, že by původní souboj z filmu za moc nestál, faktem nicméně je, že během tvorby tohoto souboje v roce 1976 zkrátka nikdo ze štábu pořádně nevěděl, do čeho jdou, a tak nemohl být souboj natolik strhující, jako souboje v následujících filmových epizodách. Od vydání filmu z roku 1977 už nicméně uplynulo 42 let, načež se tedy tito fanoušci rozhodli, že souboj pomocí speciálních efektů upraví a dají mu zkrátka mnohem větší říz.

Slibovaný souboj měl původně vyjít již koncem minulého roku, nicméně práce na projektu se protáhla, čili slibovanou předělávku dostáváme až teď. Již z kraje je ovšem nutné říct, že čekání se opravdu vyplatilo, neboť souboj bývalého mistra a jeho učedníka dostává naprosto nový a mnohem epičtější rozměr. Vytvořené záběry jsou velmi chytře propojeny s těmi z původního filmu, celý předělaný souboj je tak přímo zakomponován do děje a nedostáváme pouze izolovanou část se samotnou konfrontací. Jediná věc, kterou bych scéně možná vytkl, je fakt, že v určité části dostává Obi-Wan skoro stejnou nakládačku, jako Loki od Hulka z prvních Avengerů, nicméně v celku jde o naprosto libovou a neskutečně epickou záležitost, kterou si každý správný fanoušek bude chtít pouštět znovu a znovu. Pokud jste tedy souboj ještě neviděli, mrkněte na něj níže.

 

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje

25.05.1977 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Star Wars: Podívejte se na novou, nabušenější verzi souboje Obi-Wana s Darth Vaderem | Fandíme filmu Star Wars: Podívejte se na novou, nabušenější verzi souboje Obi-Wana s Darth Vaderem | Fandíme filmu Star Wars: Podívejte se na novou, nabušenější verzi souboje Obi-Wana s Darth Vaderem | Fandíme filmu Star Wars: Podívejte se na novou, nabušenější verzi souboje Obi-Wana s Darth Vaderem | Fandíme filmu Star Wars: Podívejte se na novou, nabušenější verzi souboje Obi-Wana s Darth Vaderem | Fandíme filmu Star Wars: Podívejte se na novou, nabušenější verzi souboje Obi-Wana s Darth Vaderem | Fandíme filmu Star Wars: Podívejte se na novou, nabušenější verzi souboje Obi-Wana s Darth Vaderem | Fandíme filmu Star Wars: Podívejte se na novou, nabušenější verzi souboje Obi-Wana s Darth Vaderem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest