Spider-Man: Far From Home: Jedna klíčová postava se nakonec nevrátí

Spider-Man: Far From Home: Jedna klíčová postava se nakonec nevrátí | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Jon Watts se rozpovídal o tom, co všechno můžeme čekat od našich hrdinů a jakým způsobem se do snímku promítnou následky Avengers: Endgame.

Spider-Man: Far From Home se tento týden podělil s prvním oficiálním trailerem, který na nás vychrlil spoustu informací. Kromě příběhu Petera Parkera (Tom Holland) se ve filmu budou řešit věci jako jsou multiverzum a alternativní reality, na které fanoušci netrpělivě a dlouho čekají. S čím dalším můžeme počítat? Režisér Jon Watts v rozhovoru pro Fandango potvrdil, že i přes dřívější zprávy se nakonec nevrátí klíčová postava z prvního dílu, a Peterův první seriózní oponent.

Vyvrácen byl totiž návrat záporáka Vultura, kterého hrál Michael Keaton. Je to několik měsíců, co různé zdroje uváděly, že se Keaton jako Adrien Toomes vrátí i v pokračování, a třeba nás to inspirovalo ke spekulacím ohledně Sinister Six. Nakonec se však návrat povedeného záporáka konat nebude. Nevrátí se ani jeho dcera, do které byl Peter v jedničce zabouchnutý, a kterou ztvárnila Laura Harrier.

Otázká která nyní vyvstává, zda v původní verzi scénáře měl hrát Vulture nějakou roli, a proto se objevily spekulace o jeho návratu. Ať je to jakkoliv, nakonec přeci jen dává větší smysl jeho absence ve Far From Home. Film už tak má dost záporáků, i když Mysterio je zatím vykreslován spíše jako kladná postava, a navíc se děj filmu odehrává různě po Evropě, zatímco Keatonova postava má být zavřená v americkém vězení.

Režisér v rozhovoru dále uvedl, že se Far From Home odehrává opravdu krátce po Endgame. Uvidíme následky předchozího filmu i jak se lidé snaží rychle pokračovat ve svých životech. Máme se dočkat zajímavé podoby Nicka Furyho (Samuel L. Jackson), kdy dříve vševědoucí tajnůstkář je najednou pět let pozadu a musí rychle dohánět, co všechno propásl. A Mysterio bude tvrdit, že elementálové pocházejí z alternativní dimenze, stejně jako on. Režisér také uvedl, že nemáme počítat s tím, že by se ve filmu ukázal Miles Morales.

Dále se dozvídáme, že po Thanosově lusknutí zmizela tetička May i Peterovi nejbližší kamarádi. Řada jeho spolužáků však zestárla o pět let a film by to měl ukázat. Stejně tak bychom měli vidět, jak zmizení na pět let ovlivňuje strasti každodenního života, protože Peter žije ten nejobyčejnější civilní život, jaký si dovedete představit - není to miliardář, král nebo polobůh.

Důležitou postavou bude Hapy Hogan (Jon Favreau), který se podobně jako Peter musí vypořádat se skutečností, že mu zmizela klíčová životní figura - Tony Stark, kolem kterého se toho v Happyho životě dost točilo. A protože ve světě chybí Iron Man, chce se toho po Spider-Manovi daleko víc než minule, zatímco Peter by si rád dopřál dovolenou. Což je obrat o 180 stupňů oproti prvnímu filmu, kde Peter žadonil o to, aby mu svěřili větší odpovědnost.

Zdroj: Fandango

Galerie: 5

Spider-Man: Far From Home: Jedna klíčová postava se nakonec nevrátí | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Jedna klíčová postava se nakonec nevrátí | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Jedna klíčová postava se nakonec nevrátí | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Jedna klíčová postava se nakonec nevrátí | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Jedna klíčová postava se nakonec nevrátí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest