Oldboy: Remake má požehnání od autora originálu

Oldboy: Remake má požehnání od autora originálu | Fandíme filmu
Chan-wook Park Joshi Brolinovi popřál hodně štěstí. Kdo všechno rozšířil už tak nabité herecké řady? A kdy se konečně začne natáčet?

Všechny dosavadní informace o chystaném remaku korejského kultovního thrilleru Oldboy jste na našem webu mohli už dříve najít. Od posledního článku ale několik novinek týkajících se tohoto filmu přibylo a jejich souhrn vám přinášíme v tomto článku.

O snímku se trochu více rozpovídal Josh Brolin, který si zahraje hlavní roli. Podle svých slov je fanouškem původní verze a je natěšený na chystanou předělávku. V té prý bude oproti originálu několik změn, které by měly novou verzi trochu odlišit, i tak ale zůstanou tvůrci věrni původnímu příběhu a zápletce. Nevypustí ani některé památné scény, mezi které samozřejmě patří hromadná bitka s kladivem a konzumace chobotnice. Brolin také údajně poslal režisérovi originálu Chan-wook Parkovi e-mailem žádost o požehnání k natočení filmu, bez kterého by prý do remaku nešel. To naštěstí dostal.

Další nová informace se týká hereckého obsazení, do kterého přibylo další zvučné jméno. Ve filmu by se měl v menší, ale důležité roli objevit Samuel L. Jackson. O další malou roli ve filmu se uchází herec Nate Parker, kterého jste mohli vidět například ve filmech The Great Debaters a Red Tails. Už se také ví, kdo pro nového Oldboye složí hudbu. O originální soundtrack se postará skladatel Bruce Hornsby, který už se Spikem Lee spolupracoval na televizním dokumentu Kobe Doin' Work a režisérově zatím posledním celovečerním počinu s názvem Red Hook Summer.

Natáčení filmu by mělo začít někdy v půlce tohoto října a v kinech by se měl objevit někdy v příštím roce.

Zdroje: Variety, Collider, Slashfilm, LA Times

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu