Anthony Mackie prozradil, jak se dozvěděl o překvapivém osudu Falcona

Anthony Mackie prozradil, jak se dozvěděl o překvapivém osudu Falcona | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Herec promluvil o jedné z důležitých scén z veleúspěšné komiksové série.

Článek obsahuje spoilery k Avengers: Endgame!

V Avengers: Endgame se odehrála spousta věcí, které mohly některé překvapit. A mnoho z nich bylo k vidění v poslední části filmu. Řeč je například o momentu, kdy starý Steve Rogers (Chris Evans) předal štít Samu Wilsonovi/Falconovi (Anthony Mackie), čímž nám bylo více méně potvrzeno, že ze Sama bude nový Captain America. 

To někteří diváci nečekali, jiní ano (speciálně ti, kteří znají komiksy o Kapitánu Amerikovi). Jak se to ale dozvěděl sám Anthony Mackie?

"Byli jsme v domě [Chrise Evanse] a on říká, 'Těšíš se?' A já na to, 'O čem to mluvíš?' a jeho reakce byla, 'Ty to nevíš?' Vyskočil, vyběhl z pokoje a pak se vrátil se scénářem... Brečeli jsme. Pili jsme. Smáli jsme se. Jsem opravdu rád, že jsem prožil tenhle moment s Chrisem, nejde jen o to, že mi předal štít, ale také, že mi řekl, že k tomu dojde."

Původně se mluvilo také o tom, že by se novým Kapitánem mohl stát Bucky Barnes (Sebastian Stan), i on v komiksu přijal na určitou dobu tuhle identitu, ale nakonec se Marvel rozhodl, že to bude Sam. A když k předání štítu během natáčení došlo, byl to dojemný okamžik:

"Pro mě to znamená hodně, že mí synové uvidí, že je Kapitán Amerika chlap tmavé pleti a znamená to pro mě hodně také proto, že tím chlapem budu pro mé syny já. Takže onen moment nebyl jen, 'My hrajeme role.' Bylo to mnohem víc. A potom řekli střih a já brečel. A Chris brečel. A Russoové (režiséři filmu, pozn. redakce) brečeli. A všichni brečeli. Byl to emotivní den."

Uvidíme, jaké má Marvel s novým Kapitánem plány, zatím nebylo potvrzeno, v jakém filmu by se měl naptříště objevit. Prozatím je jisté to, že jej můžeme čekat v minisérii Falcon & Winter Soldier. Uvidíme, zda po posledních událostech bude nějak přejmenována.

Zdroj: IMDb Show

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Anthony Mackie prozradil, jak se dozvěděl o překvapivém osudu Falcona | Fandíme filmu Anthony Mackie prozradil, jak se dozvěděl o překvapivém osudu Falcona | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest