Monster Problems: Nová akční komedie ve stylu Zombielandu, akorát s monstry

Monster Problems: Nová akční komedie ve stylu Zombielandu, akorát s monstry | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Sedm let odkládaný projekt s prvky Zombielandu a Šíleného Maxe se dává do pohybu a přibírá na palubu známé tváře.

O zápletce sníku Monster Problems toho zatím moc nevíme. Jisté je, že se má odehrávat v postapokalyptickém světě zamořeném monstry. Hlavním hrdinou je mladý Joel Dawson, který se v něm snaží přežít. V tom mu má pomoct ostřílený lovec Clyde. Celý děj se pak má hlavně soustředit na Joelovo dospívání a cestu postapokalyptickým světem, za účelem najít Joelovu pravou lásku. Film se bude zřejmě snažit o komediálnější tón. Z hlediska struktury vyprávění máme čekat malou road movie, vizuálně tvůrci snímek přirovnávají k Šílenému Maxovi.

Námět byl vytvořen už v roce 2012. Snímek pak měl být režírován Shawnem Levym, který měl tehdy za sebou například první dva díly Noci v muzeu. Dnes ho můžete znát hlavně jako jednoho z producentů Stranger Things. Na Monster Problems nezanevřel, ustoupil však i tady do role producenta. V režisérském křesle ho pak nahradil Michael Matthews. Ten má za sebou zatím jen film Pět prstů pro Marseilles z roku 2017. Je to western, žánrově tedy počin od Monster Problems hodně odlišný. Má však hodně pozitivních recenzí. Scénář píší Brian Duffield (Rezistence) a Matthew Robinson (nepříliš povedené Monster Trucks).

Hlavního hrdinu Joela pak ztvární Dylan O’Brien, známý hlavně ze série Labyrint. Můžeme se těšit na Clyda v podání Michaela Rookera (Yondu ze Strážců Galaxie). V dalších rolích pak uvidíme Jessicu Henwick (Nymeria Sand ze Hry o trůny, Colleen Wing z Iron Fista) nebo Arianu Greenblatt (malá Gamora v Infinity War).

Film se právě natáčí a do kin by měl být uveden někdy v roce 2020. Už teď se však uvažuje o budoucích pokračováních. O české premiéře zatím nepadla žádná zmínka. Dole v galerii můžete vidět první dvě fotky ze zákulisí s Dylanem, Michaelem a Arianou.

Galerie: 2

Monster Problems: Nová akční komedie ve stylu Zombielandu, akorát s monstry | Fandíme filmu Monster Problems: Nová akční komedie ve stylu Zombielandu, akorát s monstry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest