Spider-Man: Daleko od domova: Proč Peter dostane černý kostým a další odhalení

Spider-Man: Daleko od domova: Proč Peter dostane černý kostým a další odhalení | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér Jon Watts se rozpovídal o prvním Marvel filmu po Avengers: Endgame. Zveřejněné byly také zbrusu nové fotky.

Prvním filmem po Avengers: Endgame bude Spider-Man: Daleko od domova. Ještě pár dní nebudeme rozebírat, jakým způsobem mohli poslední Avengers příští Spider-Manovu sólovku ovlivnit, abyste všichni stihli Endgame v kinech dohnat. Nicméně aktuálně režisér Jon Watts o Far From Home prozradil několik zajímavých podrobností, tak si je pojďme rozebrat.

Celý svět Peterovi (Tom Holland) říká, že je načase, aby dospěl, ale on by si radši ještě užíval dětství. Na začátku filmu je zralý na pořádnou dovolenou, a tak vyrazí se spolužáky na třídní výlet do Evropy. Na prvním filmu podle režiséra diváky bavilo především to, že se dokázali se spoustou situací ztotožnit. Proto se v pokračování snažili tvůrci nabídnou ještě větší množství situací, se kterými se dokáže ztotožnit co nejvíc lidí.

Během výletu nicméně povinnosti volají. Nick Fury (Samuel L. Jackson) Petera přesvědčí, aby mu pomohl bojovat s tajuplnou čtveřicí zvanou Elementálové, kteří dokážou kontrolovat přírodní síly. Watts také prozradil, proč Peter bude používat ve filmu černý kostým. Peter nechce v Evropě riskovat, že odhalí svou identitu, proto mu Fury obstará celočerný stealth oblek. Režisér si zároveň dělá legraci, že mu kostým připomíná oblek, který nosí Black Widow, tak třeba Peterovi jenom někdo přešil jeden z jejího šatníku.

Je to právě Fury, kdo spojí Petera s Quentinem Beckem, alias Mysteriem (Jake Gyllenhaal) – mocným kouzelníkem, kterého hraje Jake Gyllenhaal. Nebo tak alespoň ve filmu bude vystupovat. Čtenáři komiksů asi tuší, že se za jeho fasádou skrývá něco víc. Watts dodává, že jestli Tony Stark v Homecomingu vystupoval jako Peterův Mentor, pak Qunetin Beck je pro něj něco jako cool strýček. Mezi oběma postavami při společné misi má vzniknout blízké přátelství a všechno to cestování po Evropě a utajené operace mají připomínat moderní špionážní filmy, ala Jason Bourne.

V galerii si také můžete prohlédnout dvě nové fotografie. Jedna ukazuje známý záběr z traileru, ta druhá je podstatně zajímavější. Co přesně na ní vidíme? Parker a Beck si podávají ruce. Snad v jakémsi skladu či sklepení. Peter má na sobě červeno-modrý kostým. Pokud víme, tak ten by měl nosit jen v úvodu filmu. Scéna, kterou vidíme, by se teoreticky mohla odehrávat po tom, co Fury Petera motorovým člunem odváží v Benátkách z jeho hotelového pokoje. Mohlo by jít o moment, kdy Fury Becka Peterovi poprvé představí (viz potřásání rukou). Velmi dobře si tu můžeme prohlédnout Mysteriův kostým. V pozadí pak můžeme sledovat Numana Acara, který ve filmu hraje postavu jménem Dimitri. Oficiálně o něm v tuhle chvíli můžeme říct jen to, že se viditelně zná s Beckem. Jestli jde o jeho vlastního parťáka nebo o dalšího separátního spojence Furyho, to zatím filmaři neprozradili.

Peter Parker se společně s přáteli vypraví na letní prázdniny v Evropě. Nicméně odpočinek na ně čeká jen stěží – Peter přislíbí pomoc Nicku Furymu, který se snaží odhalit tajemství příšer, které způsobují přírodní katastrofy a destrukci napříč kontinentem.

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroj: EW

Galerie: 2

Spider-Man: Daleko od domova: Proč Peter dostane černý kostým a další odhalení | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Proč Peter dostane černý kostým a další odhalení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest