Not Fade Away: Emily Blunt líčí na Oscara rolí ženy, která slepne, hluchne, trpí a přesto to nevzdává

Not Fade Away: Emily Blunt líčí na Oscara rolí ženy, která slepne, hluchne, trpí a přesto to nevzdává | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tvrdý životní osud Rebeccy Alexander se dočká filmového zpracování.

Emily Blunt dostala příležitost ztvárnit Rebeccu Alexander, ženu která se narodila se vzácným genetickým onemocněním – Usherůvým syndromem typu III. Kvůli nemoci s postupem svého života ztrácela sluch i zrak a podle doktorů měla být ve třiceti letech zcela slepá a hluchá. Většina lidí by se s takovým osudem jen těžko vyrovnala, ale Rebecca se rozhodla bojovat a neztratit smysl pro humor ani v tak těžkých chvílích. Film natočený podle skutečných událostí se bude jmenovat Not Fade Away a vychází z Rebeččiny autobiografie Not Fade Away: A Memoir of Senses Lost and Found.

Jak popis filmu napovídá, mělo by jít o drama se silným životním příběhem, které dává představitelce hlavní role příležitost vyniknout. I Emily Blunt si určitě přeje získat svého Oscara a právě Not Fade Away by mohlo být cestou k úspěchu. V minulém roce sice byla nominována na Zlatý glóbus za film Mary Poppins se vrací (její šestá nominace), ale na svou první nominaci na oscarového plešouna stále marně čeká. Nejbližší film, kde ji budeme moci vidět, bude Jungle Cruise, v níž si zahrála hlavní roli po boku Dwayna Johnsona. Toho se však dočkáme až v červenci 2020.

Scénář k Not Fade Away obstarává divadelní scénáristka Lindsey Ferrentino, která zatím žádný výrazný filmový scénář nenapsala. Do projektu je navíc zapojený i manžel Emily Blunt, John Krasinski, jenž bude společně s Allyson Seeger film produkovat. John také chystá pokračování loňského hitu Tiché místo, v němž si společně s ním zahrála i Emily, která se vrátí i ve druhém díle. Právě z Tichého místa pochází titulní fotografie.

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

Not Fade Away: Emily Blunt líčí na Oscara rolí ženy, která slepne, hluchne, trpí a přesto to nevzdává | Fandíme filmu Not Fade Away: Emily Blunt líčí na Oscara rolí ženy, která slepne, hluchne, trpí a přesto to nevzdává | Fandíme filmu Not Fade Away: Emily Blunt líčí na Oscara rolí ženy, která slepne, hluchne, trpí a přesto to nevzdává | Fandíme filmu Not Fade Away: Emily Blunt líčí na Oscara rolí ženy, která slepne, hluchne, trpí a přesto to nevzdává | Fandíme filmu Not Fade Away: Emily Blunt líčí na Oscara rolí ženy, která slepne, hluchne, trpí a přesto to nevzdává | Fandíme filmu Not Fade Away: Emily Blunt líčí na Oscara rolí ženy, která slepne, hluchne, trpí a přesto to nevzdává | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest