Avengers: Endgame: X-Men opravdu budou chybět, zato jde o první film Captain Marvel

Avengers: Endgame: X-Men opravdu budou chybět, zato jde o první film Captain Marvel | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Brie Larson si postavu Captain Marvel poprvé zahrála právě v Endgame. Kolik čtvrtí Avengers utrží za první víkend? A podívejte se na titulkovou scénu z Captain Marvel.

Světová premiéra Avengers: Endgame proběhne skutečně už za pár hodin. Od zítřka se tak budeme zabývat primárně tím, jaký film je, teď se ještě jednou pojďme podívat na to, jak se připravoval. Režiséři Russoovi v jednom z nedávných rozhovorů znovu potvrdili, že ve snímku opravdu neuvidíme žádné X-Meny. Postavy se dostaly do správy Marvelu teprve nedávno, takže by se je nepodařilo do filmu zapracovat ani tehdy, kdyby tvůrci chtěli.

V jiném rozhovoru režiséři prozradili, že ze všeho nejdřív při psaní scénáře pro Infinity War a Endgame vymysleli úplný konec. Zavřeli se se scenáristy Christopherem Markusem a Stephenem McFeelym do kanceláře a řešili jenom námět příběhu a to, kam směřuje. Jakmile totiž znáte začátek, prostředek a konec, je daleko snazší vymyslet celý scénář. Co se konců týče, režiséři také potvrdili to, co před časem odhalily artworky – V závěru Infinity War existovala varianta, že se Thor neteleportuje do Wakandy, ale na Titan a zapojí se do zápolení se Starkem a spol.

Zajímavý byl také osud Captain Marvel. Fanoušci měli pocit, že postava vypadá v trailerech na Endgame dost jinak oproti tomu, jak vypadala v březnu ve svém samostatném filmu. Je to proto, že Avengers: Endgame se točili před Captain Marvel a postava ještě nebyla definitivně ustálená. Ať už z hlediska vzhledu nebo osobnosti. Pak si Brie Larson odskočila k natáčení sólovku, postava dostala jasné kontury a při pozdějším natáčení Endgame už měla Brie o postavě pevně ujasněnou představu.

Producentka Trinh Tran v čerstvém interview prozradila, že ještě v pátek se ladily poslední detaily, teď už by však vše mělo být připravené k tomu, aby snímek od zítřka začal plundrovat mezinárodní kina. Jen v USA se podle dostupných informací během předprodejů prodaly doteď lístky zhruba za 120-140 milionů dolarů a počítá se s tím, že rekord Avengers: Infinity War padne a Endgame za víkend utrží mezi 260 a 270 miliony. Zcela vyloučit pořád nejde ani to, že film nakonec překoná třísetmilionovou hranici.

Na závěr si můžete pustit potitulkovou scénu Captain Marvel, která bude jednou z úvodních scén Endgame:

Po zničujících událostech Avengers: Infinity War je kvůli zásahu šíleného Titána Thanose vesmír v rozvalinách. S pomocí zbývajících spojenců se musí Avengers ještě jednou dát dohromady, aby odčinili Thanosovo dílo a navrátili do vesmíru pořádek jednou pro vždy. Ať už následky budou jakékoliv.

V hlavních rolích: Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Bradley Cooper a mnozí další. Režíruje Anthony a Joe Russoovi. Datum české a slovenské premiér je stanovené na 25. 4. 2019.

Zdroje: Collider, Deadline

Galerie: 5

Avengers: Endgame: X-Men opravdu budou chybět, zato jde o první film Captain Marvel | Fandíme filmu Avengers: Endgame: X-Men opravdu budou chybět, zato jde o první film Captain Marvel | Fandíme filmu Avengers: Endgame: X-Men opravdu budou chybět, zato jde o první film Captain Marvel | Fandíme filmu Avengers: Endgame: X-Men opravdu budou chybět, zato jde o první film Captain Marvel | Fandíme filmu Avengers: Endgame: X-Men opravdu budou chybět, zato jde o první film Captain Marvel | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest