Star Wars: Na nových hrách se podílejí filmoví tvůrci a herci - koukněte na trailery

Star Wars: Na nových hrách se podílejí filmoví tvůrci a herci - koukněte na trailery | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
V nových hrách ze světa Star Wars se objeví známé tváře.

Na Star Wars Celebration se kromě Epizody IX: The Rise of Skywalker a připravovaných seriálech mluvilo také o videohrách. Na nich se podílejí mimo jiných také někteří seriáloví a filmoví herci a tvůrci.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Jedi: Fallen Order je akční adventura od studia Respawn Entertainment. Její příběh se odehrává krátce po Epizodě III v době po vyhlášení Rozkazu 66, jehož cílem je vyhladit Jediský řád. Jedním z přeživších je i Cal Kestis, mladý padawan, jehož role se ve hře chopíme.

Cala ztvárnil herec Cameron Mohaghan, kterého můžete znát třeba jako Jokera ze seriálu Gotham. Calovu mentorku Cere si hraje Debra Wilson (Za plotem) a na zvucích BD-1, droidího společníka Cala, dělal Ben Burrt, který stojí za téměř všemi ikonickými zvuky ze světa Star Wars.

Hru pohání technologie Unreal Engine, jež se používala například i pro vizualizaci CGI efektů u Solo: Star Wars Story a nyní se používá při výrobě seriálu The Mandalorian. Na scénáři se podílel také Chris Avellone (Knight of the Old Republic II), vývoj vede Stig Asmussen (God of War III).

Hra vyjde 15. listopadu 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Vader Immortal: A Star Wars VR Series

Tato třídílná série pro virtuální realitu je spojením příběhu ve filmovém pojetí a dramatického herního prostředí s interaktivními prvky. Příběh, jenž napsal David S. Goyer (Batman začíná, Muž z oceli), nás zavede na planetu Mustafar do Vaderova hradu, který jsme poprvé viděli v Rogue One: Star Wars Story.

První epizoda by měla vyjít ještě toto jaro na zařízení Oculus Quest a Oculus Rift a zaměří se na boj se světelným mečem.

I tady najdeme v obsazení několik známých herců a hereček. Maya Rudolph (Big Mouth) ztvární droidku ZOE3, Steve Blum (Star Wars: Povstalci) imperiálního admirála Kariuse a Scott Lawrence (Star Wars: Odboj) samotného Darth Vadera.

Za počinem stojí ILMxLAB, dceřinná společnost firmy Industrial Light & Magic, která již od roku 1975, kdy byla založena Georgem Lucasem, vytváří speciální efekty a CGI pro Star Wars filmy. Vader Immortal je podobně jako Jedi: Fallen Order poháněn Unreal Enginem.

Galerie: 8

Star Wars: Na nových hrách se podílejí filmoví tvůrci a herci - koukněte na trailery | Fandíme filmu Star Wars: Na nových hrách se podílejí filmoví tvůrci a herci - koukněte na trailery | Fandíme filmu Star Wars: Na nových hrách se podílejí filmoví tvůrci a herci - koukněte na trailery | Fandíme filmu Star Wars: Na nových hrách se podílejí filmoví tvůrci a herci - koukněte na trailery | Fandíme filmu Star Wars: Na nových hrách se podílejí filmoví tvůrci a herci - koukněte na trailery | Fandíme filmu Star Wars: Na nových hrách se podílejí filmoví tvůrci a herci - koukněte na trailery | Fandíme filmu Star Wars: Na nových hrách se podílejí filmoví tvůrci a herci - koukněte na trailery | Fandíme filmu Star Wars: Na nových hrách se podílejí filmoví tvůrci a herci - koukněte na trailery | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest