Thor 4: Podle představitelky Valkyrie má Marvel v ruce námět

Thor 4: Podle představitelky Valkyrie má Marvel v ruce námět | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Námět počítá s návratem Taiky Waititiho, Chris Hemsworth by se k roli vrátil moc rád.

Valkyrie v podání Tessy Thompson je po Thanosově lusknutí naživu. To odhalila série plakátů k Avengers: Endgame, která v barvě vyvedla plakáty s postavami živými a v černobílé podobě s těmi, které momentálně nejsou mezi živými. Přesto Tessa Thomson v rozhovoru nesmí oficiálně potvrdit, že ji v Endgame uvidíme. Může říct jen to, že její postava nezemřela.

Když Tessa nesmí mluvit o Avengers, rozpovídala se o jiném filmu. O Thorovi 4. V tuhle chvíli není známo nic konkrétního, nicméně herečka zaslechla, že Marvel dostal námět na čtvrtý film. Pokud by k němu skutečně došlo, tak by se opět jako režisér měl vrátit Taika Waititi.

Je těžké si představit, že by Marvel dal kteréhokoliv z postav dobrovolně sbohem, pokud herci nadále budou mít zájem. Už teď víme, že se chystá samostatný film s Black Widow. A Chris Hemsworth, představitel Thora, v rozhovorech z poslední doby znovu mluví o tom, že pokud o něj Marvel bude mít nadále zájem, s chutí u něj zůstane. Pro This Morning řekl, že postavu bude hrát tak dlouho, dokud jej nechají, a že by se k ní vrátil moc rád. V talk show Ellen DeGeneres potom tvrdil, že vlastně ani neví, zda Thor přežije Avengers: Endgame, nicméně Loki se také vrací (ve vlastní minisérii), i když zemřel už několikrát a Marvel vždy může natočit třeba prequel. Thor je pro Chrise největší zábava kariéry a vrátí se k němu více než rád.

Po premiéře Thora: Ragnarok Hemsworth přiznával, že už měl postavy docela dost a po vypršení kontraktu hodlal skončit. Spolupráce s Taikou Waititim a redefinování postavy jej však nabily novou energií a Thora si opět zamiloval. Už tehdy se objevovaly zprávy, že dvojice společně plánuje, kam by šlo Thora zavést dál. Vzhledem k tomu, že je Ragnarok nejlépe hodnoceným i divácky nejúspěšnějším dílem série, tak by se asi jen málokdo zlobil, pokud by tvůrčí duo skutečně přineslo s Thorem další film.

Zdroje: This Morning, LA Times

Galerie: 8

Thor 4: Podle představitelky Valkyrie má Marvel v ruce námět | Fandíme filmu Thor 4: Podle představitelky Valkyrie má Marvel v ruce námět | Fandíme filmu Thor 4: Podle představitelky Valkyrie má Marvel v ruce námět | Fandíme filmu Thor 4: Podle představitelky Valkyrie má Marvel v ruce námět | Fandíme filmu Thor 4: Podle představitelky Valkyrie má Marvel v ruce námět | Fandíme filmu Thor 4: Podle představitelky Valkyrie má Marvel v ruce námět | Fandíme filmu Thor 4: Podle představitelky Valkyrie má Marvel v ruce námět | Fandíme filmu Thor 4: Podle představitelky Valkyrie má Marvel v ruce námět | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest