Marvel oficiálně potvrdil 4 minisérie a odhalil pár podrobností

Marvel oficiálně potvrdil 4 minisérie a odhalil pár podrobností | Fandíme filmu
Připravte se na Falcon & Winter Soldier a další příběhy navazující na dosavadní filmy.

V noci na dnešek měl Disney velkou tiskovou konferenci, během které představil své streamovací plány. V rámci akce měl svůj segment také Marvel. Šéf studia Kevin Feige oficiálně potvrdil, že se chystají minisérie s Lokim, Scarlet Witch a Visionem, Falconem a Winter Soldierem a What If?. Série Scarlet Witch a Visiona se má jmenovat WandaVision a mít blíže nespecifikované originální pojetí. Série Falcona a Winter Soldiera se jmenuje Falcon & Winter Soldier a na titulce můžete vidět první logo.

Poslední série je What If? - animovaná série inspirovaná komiksovou řadou What If?, ve které tvůrci zkoumají, jak by to vypadalo, kdyby nějaká klíčová věc ve světě Marvelu byla jinak. Všechny epizody téhle série mají být samostatné a ta první má ukázat, jak by to vypadalo, kdyby sérum super vojáka dostala za druhé světové války Peggy Carter, stala se Kapitánkou Amerika, Steve Rogers zůstal hubeňourem a pomáhal jí v kovové zbroji vytvořené Howardem Starkem. Všechny postavy mají namluvit stejní herci jako ve filmech. Režiséři Avengers: Endgame, bratři Russoovi, před časem naznačili, že i když Rogersův představitel Chris Evans oznámil, že v roli končí, něco přeci jen ještě chystá. A namluvení Captaina v animované epizodě dost možná bude to, co měli na mysli. .

Kevin Feige znovu zopakoval, že jednotlivé hrané minisérie budou zcela integrální součástí filmového světa Marvelu. Budou se ovlivňovat navzájem mezi sebou, filmy budou ovlivňovat minisérie a minisérie budou ovlivňovat filmy. Máme od nich očekávat stejnou kvalitu zpracování, jako od filmů. Otázkou zůstává, jak moc zásadní vliv mohou mít minisérie na filmy vzhledem k tomu, že v některých zemích bude trvat několik let, než tam bude streamovací služba Disney+ dostupná – hned od začátku bude dostupná pouze v USA.

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest