My Spy: David Bautista učí v traileru malou holku, jak být špion

My Spy: David Bautista učí v traileru malou holku, jak být špion | Fandíme filmu
Amazon Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Během týden se objevily hned dva trailery, kde si David Bautista dělá legraci sám ze sebe a z akčních klišé. Režisér bláznivé střely je u toho.

David Bautista se nám v posledních dnech představil hned ve dvou různých akčních komediích. Jednou z nich je Stuber, kde hraje detektiva, co se žene za zločinci v Uberu spolu s vyplašeným řidičem Kumailem Nanjianim. A teď je tu My Spy, tedy „Můj špion“. I tady si Bautista dělá legraci ze stereotypu nařachaných hromotluků. Jeho agent CIA zvládá likvidovat oponenty po tuctech, ale příliš při tom nepřemýšlí, a tak jeho drsné metody nadělají víc škody než užitku. Dostává poslední šanci, zdánlivě směšný úkol, kdy musí sledovat jednu na první pohled obyčejnou rodinu. Jenže malá Sophie (Chloe Coleman) ho okamžitě odhalí, a pokud agent nechce, aby ho napráskala malá holka, musí jí slíbit, že ji zasvětí do tajů špionážního řemesla.

Jak sami můžete vidět v traileru, drsný hrdina při tom začne roztávat a malá Chole Coleman je patřičně inteligentní a roztomilá, aby s ním mohla utvořit zábavnou dvojici. Obecně se zdá, že se blíží správně oddychový snímek, který plně využije Bautistova komediálního talentu. Kristen Schaal (The Last Man On Earth) působí slibně v tradiční poloze dobrosrdečné, trochu vykulené kolegyně, která bude hrdinu brzdit v jeho nejhorších tendencích. Agentova šéfa hraje Ken Jeong. Snímek režíroval Peter Segal, který si se špionážním žánrem pohrával už v Dostaňte agenta Smarta a vedle toho má na kontě třeba 50x a stále poprvé nebo Bláznivou střelu 33 a 1/3. Scénář připravili Erich a Jon Hoeberovi, kteří obvykle píší rutinní projekty jako RED nebo MEG. Tak uvidíme, jak se pánům nakonec vedlo. Datum premiéry zatím oznámeno nebylo ani u nás, ani mezinárodně. Víme pouze to, že snímek má být uvedený ještě letos.

Galerie: 8

My Spy: David Bautista učí v traileru malou holku, jak být špion | Fandíme filmu My Spy: David Bautista učí v traileru malou holku, jak být špion | Fandíme filmu My Spy: David Bautista učí v traileru malou holku, jak být špion | Fandíme filmu My Spy: David Bautista učí v traileru malou holku, jak být špion | Fandíme filmu My Spy: David Bautista učí v traileru malou holku, jak být špion | Fandíme filmu My Spy: David Bautista učí v traileru malou holku, jak být špion | Fandíme filmu My Spy: David Bautista učí v traileru malou holku, jak být špion | Fandíme filmu My Spy: David Bautista učí v traileru malou holku, jak být špion | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest