Smrtonosná past 6: Jak to vypadá s dalším dílem

Smrtonosná past 6: Jak to vypadá s dalším dílem | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
K situaci se vyjádřil producent.

Pátý díl ze série Smrtonosná past nebyl zrovna povedeným kouskem. A to je velmi mírně řečeno. Fanouši původních eskapád Johna McClanea (Bruce Willis) na film Smrtonosná past: Opět v akci nepěli oslavné ódy a unesení nebyli ani recenzenti, jde o nejhůře hodnocený díl.

Nicméně, tržby překročily 300 milionů dolarů a to bylo dost na to, aby se mluvilo o pokračování.

Zatím se ale natáčet nezačalo a situace se zkomplikovala, protože společnost 20th Century Fox (která vlastní práva na Smrtonosnou past) koupila firma Disney

Víme, že v případě některých značek dojde ze strany Disneyho k revizi a samozřejmě se tak začalo mluvit o tom, zda jednou z nich bude i Smrtonosná past. Producent Lorenzo Di Bonaventura tím pádem dostal vcelku logickou otázku, zda tuší, kdy by se mohlo začít natáčet:

"Rád bych, ale zatím nevím. Nevím, co se teď stane. Opravdu záleží na nich, když je nyní vlastníkem Disney. Mám pocit, že ještě dlouhou dobu o tom nebudeme nic konkrétního vědět, protože o tom debatují, ať už debatují o čemkoliv. Moc toho o jejich plánech nevím, abych se k tomu mohl vyjádřit. Ale náš scénář se jim líbí."

Aktuálně to tedy nevypadá zrovna nadějně, bez ohledu na to, že je scénář zřejmě povedený (minimálně podle hlavounů ve studiu). Fandové McClaneových šíleností by tak neměli příliš doufat v to, že se brzy dočkají šestky (která by snad mohla napravit sérii reputaci).

Zdroj: /FILM

Galerie: 2

Smrtonosná past 6: Jak to vypadá s dalším dílem | Fandíme filmu Smrtonosná past 6: Jak to vypadá s dalším dílem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest