Joker: První plakát dorazil, zítra první trailer

Joker: První plakát dorazil, zítra první trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Herec Mar Maron se potom rozpovídal o pojetí filmu.

Dnes jsme tu měli další trailer na Avengers: Endgame, už zítra bude zveřejněný nový trailer příběhu Jokera. Prozatím je tu alespoň nový plakát (viz galerie na konci článku), na kterém Arthur Fleck (tak se Joker ve snímku jmenuje občanským jménem) působí, jako by byl duchem úplně někde jinde. K tomu není zcela jasné, zda má po obličeji rozmazaná líčidla, nebo zaschlou krev.

Před pár dny se o snímku rozpovídal také Marc Maron, který by měl ve snímku hrát asistenta televizní show, kterou moderuje postava v podání Roberta De Nira. Podle nepotvrzených informací by oba muži měli mít přímý vliv na Arhturův propad k šílenství.

Maron uvedl, že režisér Todd Phillis snímek pojal jako charakterní studii duševně nemocného člověka, ze kterého se stane Joker. Nemáme čekat velkolepý akční komiks, na jaké jsme zvyklí, ale poměrně komorní a drsný příběh. Marorn také uvedl, že Phoenix měl při natáčení velmi specifický tvůrčí proces a Marc s ním příliš nepřišel do kontaktu.

Režíruje Todd Phillips (Pařba ve Vegas), produkuje Martin Scorsese, scénář píše Scott Silver (8. míle). Hlavní roli hraje Joaquin Phoenix a má jít o kriminálku zasazenou do skutečného New Yorku 80. let minulého století, která by pojednávala o neúspěšném komikovi, který se postupně mění v úspěšného kriminálníka. Dále hrají Zazie Beetz, Robert De Niro, Cullen, Marc Maron, Frances Conroy, Shea Whigham, Glenn Fleshler nebo Bill Camp. Datum premiéry je stanoveno na 4. 10. 2019.

Zdroje: NME, WTF Podcast,

Galerie: 6

Joker: První plakát dorazil, zítra první trailer | Fandíme filmu Joker: První plakát dorazil, zítra první trailer | Fandíme filmu Joker: První plakát dorazil, zítra první trailer | Fandíme filmu Joker: První plakát dorazil, zítra první trailer | Fandíme filmu Joker: První plakát dorazil, zítra první trailer | Fandíme filmu Joker: První plakát dorazil, zítra první trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest