Annabelle 3: Producent James Wan se podělil o první fotku

Annabelle 3: Producent James Wan se podělil o první fotku | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Wan slibuje, že tenhle příběh bude zásadní kapitolou hororového světa V zajetí démonů.

Annabelle Comes Home se divákům poodhaluje po troškách. Nedávno jsme tu měli oznamovací micro teaser, který nám především prozradil plný název filmu. Teď producent James Wan sdílel první obrázek. Vlastně je to artwork, který působí jako výřez z filmového plakátu. Fanoušci série jistě poznají, že se díváme do skladu okultních předmětů manželů Warrenových, kde bojovníci s nadpřirozenem uchovávají všechny nebezpečné objekty s nadpřirozenými silami, které za léta svojí praxe nashromáždili. To vše proloženo množstvím křížků, které možná mají držet temné síly v šachu. Wan dodává, že Annabelle bude v popředí veškerého dění, a že je snímek další zásadní kapitolou hororového světa V zajetí démonů.

Třetí film s panenkou Annabelle se odehrává po událostech prvního Conjuringu, kde paranormální vyšetřovatelé, manželé Warrenovi, zavřeli posedlou panenku Annabelle ve svém skladu okultních předmětů. V novém filmu se sice Vera Farmiga a Patrick Wilson objeví, nicméně Annabelle bude nejspíš řádit především až nebudou doma, protože hlavními postavami filmu jsou malá Judy Warren (McKenna Grace), jejich dcera, a její dvě hlídačky, Madison Iseman a Katie Sarife. Snímek zrežíroval jako svoji prvotinu Gary Dauberman, dosavadní scenárista série, který má vedle Annabelle na triku také Sestru nebo To.

Zdroj: James Wan

Galerie: 2

Annabelle 3: Producent James Wan se podělil o první fotku | Fandíme filmu Annabelle 3: Producent James Wan se podělil o první fotku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu