Joker: Joaquin Phoenix na nové fotce z filmu

Joker: Joaquin Phoenix na nové fotce z filmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér Todd Phillips sdílel novou fotku, která poukazuje na Jokerovu obsesi.

Režisér Todd Phillips na Instagramu vzkázal fanouškům, že je uprostřed stříhání Jokera, celovečerního filmu o začátcích slavného komiksového padoucha. K tomu přiložil černobílou fotku z filmu, na které vidíme Joaquina Phoenixe v hlavní roli. Tentokrát ještě v civilu, jak sedí u televize a pouští si něco na videu. Pravděpodobně jednu z kazet s Murraym Franklinem. Kdo to je? Moderátor noční talkshow, kterého hraje Robert De Niro. Jak můžeme usuzovat podle číslování kazet, které má Arthur Fleck (to je ve filmu občanské jméno ústřední postavy) ve své sbírce, je tímhle moderátorem docela slušně posedlý.

Už dříve se proslýchalo, že Murray Franklin by měl mít zásadní podíl na tom, že Arthur propadne šílenství. Víme, že Fleck by měl být do noční talk show pozvaný a víme, že snímek má nějakým způsobem vycházet z komiksu Killing Joke a snímku Král komedie. V Killing Joke je Joker neúspěšný stand-up komik, který se po zvlášť neúspěšném dni dá na dráhu zločinu, aby zajistil rodinu. V Králi komedie je protagonista (shodou okolností ho tehdy hrál De Niro) estrádní bavič, který je přesvědčený, že když se dostane do televizní show svého vzoru, katapultuje jej to ke hvězdám. Když jej starší bavič odmítne, tak ho protagonista unese a vystoupení si vynutí násilím.

Co myslíte? Můžeme očekávat v Jokerovi něco obdobného? Spekuluje se o tom, že v dubnu bychom se mohli dočkat prvního traileru, tak třeba pak budeme moudřejší.

Režíruje Todd Phillips (Pařba ve Vegas), produkuje Martin Scorsese, scénář píše Scott Silver (8. míle). Hlavní roli hraje Joaquin Phoenix a má jít o kriminálku zasazenou do skutečného New Yorku 80. let minulého století, která by pojednávala o neúspěšném komikovi, který se postupně mění v úspěšného kriminálníka. Dále hrají Zazie Beetz, Robert De Niro, Cullen, Marc Maron, Frances Conroy, Shea Whigham, Glenn Fleshler nebo Bill Camp. Datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanoveno na 3. 10. 2019.

Zdroj: Todd Phillips

Galerie: 7

Joker: Joaquin Phoenix na nové fotce z filmu | Fandíme filmu Joker: Joaquin Phoenix na nové fotce z filmu | Fandíme filmu Joker: Joaquin Phoenix na nové fotce z filmu | Fandíme filmu Joker: Joaquin Phoenix na nové fotce z filmu | Fandíme filmu Joker: Joaquin Phoenix na nové fotce z filmu | Fandíme filmu Joker: Joaquin Phoenix na nové fotce z filmu | Fandíme filmu Joker: Joaquin Phoenix na nové fotce z filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu