Masters of the Universe: He-Man si vyhlédl představitele, točit se má v Praze

Masters of the Universe: He-Man si vyhlédl představitele, točit se má v Praze | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Mnohokrát umrtvený projekt se opět zvedá z popela. Nová verze heroické fantasy akce se má točit v Česku.

He-Man (a jeho spolubojovníci) se na stříbrné plátno podívali naposledy v roce 1987. Film Vládci vesmíru sice rekordy v návštěvnosti netrhal (rozpočet byl 22 milionů dolarů, tržby jen 17,3 milionů), ale postupem času se z něj stala kultovní záležitost.

Ale s ohledem na ekonomický neúspěch se nikdo příliš nehnal do nového pokusu o převedení He-Mana do hrané podoby.

Začalo se na tom pracovat až v roce 2007. To už je ale nějakých 12 let a film stále nemáme. Titul zatím nazývaný jako Masters of the Universe se totiž ocitl v takzvaném produkčním pekle, kdy se střídali tvůrci jako na běžícím páse a neustále se upravoval scénář.

Aktuálně to ale začíná vypadat nadějně. Na nové verzi scénáře pracují Art Marcum a Matt Holloway s tím, že natáčení je naplánována na polovinu července tohoto roku a to pod dohledem režisérského dua známého jako The Nee Brothers. A pro nás je zajímavou zprávou to, že hlavní natáčecí lokací by měla být Praha.

Kromě toho to vypadá, že už se ví, kdo by měl ztvárnit hlavní roli. Jedná o ní Noah Centineo, jehož popularita raketově vzrostla poté, co se objevil v úspěšné romantické komedii od Netflixu To All the Boys I've Loved Before.

Noah by rozhodně nebyl špatnou volbou. Fyzičku má (i když by ho asi stejně tvůrci ještě nahnali do posilovny), charisma také a možná se může zdát, že je příliš mladý (je mu 22 let), nicméně není jasné, ve kterém období života He-Mana se bude film odehrávat, tím pádem to klidně může být v době, kdy se těsně "vyhrabal" z puberty. Jedinou důležitou otázkou tak zůstává, jak bude Noah vypadat s blond kšticí, které k He-Manovi neodmyslitelně patří.

Datum premiéry Masters of the Universe zatím známo není, ale natáčení by mělo skončit v říjnu tohoto roku.

Masters of the Universe v 80. letech vznikli jako akční panáčci od firmy Mattel. Následoval stejnojmenný animovaný seriál, jenž pojednával o princi Adamovi, který se dokázal na přání měnit ve válečníka zvaného „He-Man“. He-Man byl poslední nadějí pro Eternii, magické království, které ničil zlý Skeletor. Celovečerní film na motivy značky vznikl koncem 80. let, kdy hlavní roli hrál Dolph Lundgren.

Zdroj: TheWrap

Galerie: 3

Masters of the Universe: He-Man si vyhlédl představitele, točit se má v Praze | Fandíme filmu Masters of the Universe: He-Man si vyhlédl představitele, točit se má v Praze | Fandíme filmu Masters of the Universe: He-Man si vyhlédl představitele, točit se má v Praze | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest